Zodia care dă marea lovitură în luna mai. Cea mai arzătoare dorință se împlinește

Ana-Maria Tudor 25.04.2023, 18:12
Zodia care dă marea lovitură în luna mai. Cea mai arzătoare dorință se împlinește

Luna mai aduce vesti excelente pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Astrologii anunță că, luna viitoare, anumite zodii își vor împlini unele dintre cele mai mari dorințe. Însă nativii trebuie să acorde atenție semnelor primite de la univers, pentru a nu rata șansa vieții lor.

Cărei zodii îi vor fi împlinite dorințele?

Norocoșii lunii mai sunt Săgetătorii. Acești nativi vor avea parte de cea mai reușită perioadă din viața lor. Indiferent că sunt născuți sub acest semn zodiacal sau au ascendentul în această zodie, aceste persoane își vor vedea visul cu ochii.

Așadar, după o lungă perioadă în care s-au gândit cum să își utilizeze energia și resursele pentru a-și atinge scopul, au parte de rezultate excepționale și iată că acum urmează să culeagă roadele visului lor.

Nativii acestei zodii sunt optimiști, iubitori de libertate, haioși, cinstiți și plini de înțelepciune. Cu toate acestea, în funcție de anturajul cu care se înconjoară, pot deveni sufletul petrecerii, Săgetătorii fiind adesea cei mai comunicativi nativi din zodiac.

În această perioadă favorabilă, vor primi răspunsurile mult așteptate de la cei dragi, indiferent că este vorba despre o moștenire sau o sumă importantă de bani.

Horoscop

Ce trebuie să știm despre Săgetător

Acești nativi sunt considerați înțelepții zodiacului. Ei sunt îndrăzneți, greu de citit, intimidanți, curajoși și ambițioși. Nu suportă sub nicio formă minciunile și compromisurile și vor să primească întotdeauna răspunsuri la cele mai dificile întrebări.

Săgetătorii tind adesea să fie persoane curioase, pline de empatie și drăgăstoase. De asemenea, acești nativi sunt încântați să ia parte la acțiuni caritabile, fiind niște persoane cărora le place să dăruiască și să își ofere ajutorul.

Această zodie este guvernată de Jupiter, planeta abundenței, iar acest lucru explică de ce în vocabularul nativilor nu există cuvinte precum destul sau suficient. Persoane curioase din fire, când ceva sau cineva le captează interesul, sunt gata să se informeze și să știe totul despre acel subiect, concentrându-se pe deplin.

Ce influențe mai are planeta Jupiter asupra acestor nativi

Planeta Jupiter simbolizează norocul și succesul. Indiferent de aspectul vieții, această planetă își aduce contribuția și asigură stabilitatea. Conform mitologiei române, Jupiter a fost liderul zeilor români.

În același mod când ne referim la planeta Jupiter, putem observa cum aceasta domină celelalte plante, datorită dimensiunilor sale impresionante. Astrologii consideră că planeta Jupiter are calități tămăduitoare și vindecătoare. Aceasta arată drumul, iar nativii trebuie să îl urmeze pentru a se îndrepta spre scopul final.

Urmăriți Impact.ro și pe