Zmărăndescu și-a pus în cap oamenii de la Survivor România. Ce a făcut sportivul și ce riscă

Andrei Cezar 07.02.2022, 12:30
Zmărăndescu și-a pus în cap oamenii de la Survivor România. Ce a făcut sportivul și ce riscă

Cătălin Zmărăndescu ar putea să părăsească show-ul Survivor România 2022, după ce ar fi încăcat regulamentul. „Faimosul” ar fi adus cu el în Republica Dominicană anumite produse interzise de regulile concursului și riscă să fie eliminat „la masa verde”, deși este unul dintre cei mai competitivi concurenți.

Cătălin Zmărăndescu, la un pas să fie eliminat de la Survivor, după ce ar fi încălcat regulamentul

Face ce face și reușește să ajungă din nou în cenrul atenției. Cătălin Zmărăndescu este poate cel mai controversat personaj de la Survivor România. El s-a făcut remarcat de-a lungul săptămânilor petrecute în jungla din Republica Dominicană atât prin spiritul de luptător arătat în timpul probelor, dar mai ales prin conflictele pe care le-a avut cu mai mulți concurenți din ambele echipe. Acum, însă, Zmărănescu pare să aibă o nouă problemă.

În ceea ce privește regulile concursului, lucrurile sunt clare. Participanților li se permite să ia cu ei câteva lucruri personale: un rând de haine, lenjerie de corp, unghieră, pensetă și periuță de dinți. În plus, persoanele care sub anumite tratamente au voie să dețină respectivele medicamente pe baza rețetei prescrise de medici.

„Zmărăndescu a intrat cu plasa de medicamente după el”

Cătălin Zmărăndescu s-ar fi folosit de această excepție prevăzută de regulament pentru a aduce cu el „o plasă” de pastile care, potrivit unor surse din cadrul emisiunii, ar fi, de fapt, suplimente folosite de sportivi. El ar fi spus producătorilor show-ului că are probleme cardiace și că medicamentele pe care le are cu el ar fi fost prescrise de doctor pentru a-și trata afecțiunea.

Zmărăndescu a intrat cu plasa de medicamente după el. Avea ditamai traista. Ne-am uitat așa la el și ne-am zis în sinea noastră: „Dacă e așa bolnav, ăsta la ce o fi venit aici?”. Ne-a zis că i le-a prescris medicul, sanchi, dar pastilele arată ca cele pe care le iau sportivii. Lua vreo 11 pastile zilnic, le înghițea așa, ca un curcan.

Ne-am uitat la ele ca să vedem și noi cum arată, dar arătau ciudat. Erau mai lunguiețe și de diferite culori, fix ca alea pe care le iau sportivii ca să le crească mușchii, care se dau pentru tonusul muscular, pentru performanță în sălile de sport. Erau în niște tuburi cu denumiri, dar știi că poți să pui orice în ele. El știa ce are acolo!” a povestit o sursă de pe platourile de filmare, potrivit „Click!”.

Urmăriți Impact.ro și pe