Zi specială pentru Loredana Groza. Fanii au asaltat-o cu mesaje, ce se întâmplă cu vedeta

Stan Filon 10.06.2023, 17:52

10 iunie este o zi specială pentru Loredana Groza! Cântăreața își sărbătorește ziua de naștere, iar cu această ocazie a postat un mesaj pe rețelele sociale cu care a reușit să-și emoționeze fanii. Aceștia au răsplătit-o cu mii și mii de like-uri și la fel de multe mesaje de felicitare.

Zi specială pentru Loredana Groza

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cântă și ne încântă de zeci de ani. A fost vedetă pe vremea lui Ceaușescu, iar acum este o adevărată divă. Șlagărele sale de pe vremea comuniștilor s-au transformat rapid în adevărate hit-uri, iar fiecare melodie scoasă ajunge rapid în topuri.

Ei bine, astăzi, 10 iunie, este o zi specială pentru frumoasa divă. Este ziua sa de naștere și împlinește vârsta de 53 de ani, chiar dacă nu o arată deloc. Este parcă mai veselă ca niciodată, iar de arătat arată parcă mai bine cu fiecare an care trece peste ea. Cu această ocazie, cântăreața a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Zi speciala pentru Loredana Groza
Zi speciala pentru Loredana Groza

„E ziua mea de Re-Naștere”

„Iată, a mai trecut un an.. E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere:)… Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în această călătorie fantastică care este viața!

Viața e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învăța să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucurăm pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale.. Mulțumesc divinității că mi-a dat această misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele! Recunoștința și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite! -Loredana”, a fost mesajul postat de Loredana Groza pe pagina sa de Instagram, odată cu împlinirea celor 53 de ani.

Reacția fanilor săi nu s-a lăsat prea mult așteptată. A primit mii de like-uri și inimioare, iar mesajele au curs râu. „La muulti,,sanatosi,fericiti impliniti!!Sa ne bucuri muuulti ani,de acum inainte,cu muzica ta,,cu prezenta pe scena,,si cu zambetul tau,minunat!!La multi aniLORI!!”, „La multi ani minunati, asa ca tine! Te iubim!”, „La mulți ani cu sanatate, bucurii și multe zambete! Ești un om minunat !”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de frumoasa cântăreață.

Loredana Groza arată foarte bine și recent a vorbit despre micile sale secrete de înfrumusețare. Cântăreața acordă o atenție specială pielii sale și le-a transmis româncelor că nu este nevoie să investească sume mari de bani pentru a avea o piele sănătoasă, fină și catifelată.

„Important e să fii consecvent, important e să te hidratezi și să te demachiezi în fiecare seară. Asta e prima lecție pe care am învățat-o, din momentul în care am apărut pe scenă și a trebuit să folosesc farduri…Pielea este cea mai importantă, nu neapărat sânii sau mărimea fundului sau mărimea buzelor. Pielea nu poți să o înlocuiești cu nimic..Aveți grijă de pielea voastră, nu stați la soare absolut deloc și nu folosiți lucruri care să vă atace pielea. Ăsta este secretul cel mai important!, a explicat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...