Motivul pentru care soția lui Dani Oțil a ales un tort negru la ziua sa de naștere. Fanii au rămas înmărmuriți. „Vezi să nu atragi necazul”

Badea Violeta 23.11.2022, 14:58

Gabriela Prisăcariu și-a serbat ieri ziua de naștere și a avut parte de un tort cu totul și cu totul special. Soția lui Dani Oțil a împlinit 30 de ani și s-a bucurat de momente frumoase, fiind celebrată cu drag și entuziasm de familie, dar și de cei mai apropiați prieteni. Modelul a publicat ulterior și câteva imagini de la petrecerea sa.

Tortul negru pe care și l-a făcut Gabriela Prisăcariu de ziua ei de naștere

Gabriela Prisăcariu, una dintre cele mai cunoscute modele de la noi, a împlinit marți, 22 noiembrie, frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie, Dani Oțil i-a organizat o petrecere de pomină, familia și prietenii i-au fost alături, iar fanii din mediul online i-au făcut urări care mai de care mai speciale.

Toți au remarcat, însă, tortul care a fost unul cu totul și cu totul neobișnuit. Acesta a fost negru, decorat cu trandafiri de aceeași culoare și o piatră funerară, pe care era scris RIP (n.r. engleză – Rest in Peace, adică Odihnește-te în pace), făcând referire la „moartea” anilor 20. Și pentru a respecta tematica, toți invitații au venit îmbrăcați în negru.

La evenimentul organizat în cinstea blondinei au luat parte, de altfel, foarte multe nume sonore din lumea showbizului autohton. Răzvan Simion, Daliana Răducan, Ramona Olaru, Cătălin Cazacu și Roxana Ionescu au fost doar câțiva dintre invitații modelului.

Citește și De ce „fug” bonele de Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu. Matinalul a spus-o chiar el: „Să nu se sperie”!

Motivul pentru care Gabriela Prisacariu a ales un tort negru de ziua ei
Motivul pentru care Gabriela Prisacariu a ales un tort negru de ziua ei

Cum au reacţionat fanii atunci când au văzut tortul Gabrielei Prisăcariu

Tortul Gabrielei Prisăcariu nu a fost, însă, pe gustul tuturor. Unii fani ai vedetei au reacționat în mediul online, lăsând comentarii în dreptul filmulețului publicat de model pe Instagram.

„😢ce oribil , vezi să nu atragi necazul !😢

Ce horror arată

Scuze, dar oribil tort😵‍💫 Înțeleg gluma și ideea, dar tot e cam creepy😅

Cred că încerci să demonstrezi ce interesantă ești, cât de cool poți fi, însă nu ți-a ieșit! Sincer, dă pe din afară îngâmfarea!

Cel mai oribil tort!”, sunt doar câteva dintre comentariile primate de soția lui Dani Oțil.

Citește și Ce înălțime are Gabriela Prisăcariu, de fapt. Cu câți centimetri este mai înaltă decât Dani Oțil!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...