Așa cum nu sperai să o mai vezi! Loredana Groza revine pe micul ecran ca actriță, în ce serial va juca

Corina Oprea 06.06.2023, 13:25

Loredana Groza șochează din nou! Celebra artistă pregătește o surpriză de zile mari pentru fanii ei, în fața cărora va apărea în ipostaza de… actriță! Antena 1, unul dintre cele mai cunoscute posturi TV, o aduce pe micile ecrane pe îndrăgita artistă. Interpretează un personaj de-a dreptul interesant, care îi vine mănușă și o reprezintă.

Loredana Groza va juca într-un serial

Antena 1 a transmis un comunicat de presă prin care a informat că celebra Loredana Groza va apărea pe micile ecrane în cel mai nou serial al postului. Este vorba despre o comedie romantică, marca Ruxandra Ion şi Dream Film Production, care o aduce în atenția publicului pe Loredana Groza. Astfel, artista se va întoarce la marea ei pasiune: actoria.

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” o prezintă pe Lori în rolul Feliciei Soare, o cântăreaţă nonconformistă, care cânta într-un bar înainte de Revoluţie. Aceasta este o persoană falsă, care urmărește doar propriul ei interes și reușește să pună mână pe un politician bogat, căruia îi mănâncă toți banii.

După ce își atinge scopul, nu ezită să îl înșele pe acesta și să profite de situație. Când soțul ei dă de necaz, îl lasă baltă, deși a participat la toate răutățile pe care el le-a făcut din punct de vedere legal.

Loredana Groza, încântată să apară pe micile ecrane

Loredana Groza este încântată de oportunitatea pe care a primit-o, pentru că mereu a fost îndrăgostită de lumina reflectoarelor. Consideră că este cu adevărat o provocare să joace în această peliculă, mai ales pentru că interpretează un personaj controversat, diferit față de tot ce a mai avut până acum.

Nu a dat prea multe detalii despre personaj, dar promite să fie o surpriză mare pentru cei de acasă.

„Sunt încântată să fac parte din acest nou proiect şi să mă reîntâlnesc cu o parte din
echipa cu care am lucrat la Inimă de ţigan sau Regina. Îmi place să joc ,chiar dacă e o diferenţă între a juca un personaj pe scenă, aşa cum fac în musical-ul Mamma Mia şi a interpreta un rol pe micul sau marele ecran.

Personajul meu din noul serial se numeşte Felicia şi este un personaj controversat. Îmi dă posibilitatea să-l abordez într-o cheie diferită faţă de personajele pe care le-am jucat până acum. E o nouă provocare şi se ştie că îmi plac provocările!”, a declarat Loredana.

Nu este prima dată când Loredana Groza interpretează un rol, ci chiar poate spune că este veche în domeniu. Lori a mai jucat atât în filme internaţionale, precum „Modigliani”, dar şi româneşti, „Minte-mă frumos” sau „Moştenirea”. Aceasta a apărut și în seriale foarte iubite de români precum „Regina”, „Inimă de ţigan” sau „Aniela”, care au rămas în amintirea tuturor.

Urmăriți Impact.ro și pe