EXCLUSIV

Zannidache își îndeplinește visul cu banii câștigați de la Survivor. Unde și-a invitat toți prietenii (Exclusiv)

Iancu Andreea 10.09.2021, 10:01
Zannidache își îndeplinește visul cu banii câștigați de la Survivor. Unde și-a invitat toți prietenii (Exclusiv)

Este un tânăr excentric la prima vedere, însă în spatele aspectului său fizic și al tatuajelor care îi acoperă mare parte din corp, Zanni este un tip cu o poveste impresionantă de viață. Crescut până la vârsta de șase ani într-o casă de copii, câștigătorul Survivor România și-a dorit să își împlinească un mare vis. Iar banii câștigați la Survivor sunt și cei care l-au ajutat pe Zannidache, care și-a invitat recent prietenii să fie martori la momentul în care el își îndeplinește visul. Vedeta a vorbit deschis într-un interviu pentru redacția playtech-impact.ro despre planurile sale din viitorul apropiat, dar și despre o posibilă relație.

Visul pe care Zannidache și-l îndeplinește cu banii câștigați de la Survivor. Tânărul împărtășește bucuria cu toți prietenii

Câștigătorul Survivor România trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Zannidache își îndeplinește visul său cel mai mare cu banii câștigați în competiție. Concursul din Republica Dominicană i-a umplut buzunarele vedetei, care are șansa să folosească cei 45.000 de euro obținuți pentru a-și îndeplini dorința. Acesta a menționat în repetate rânduri că speră ca într-o zi să aibă o casă a lui, după ce copilăria i-a fost marcată de traiul într-un cămin de copii.

În interviul oferit recent pentru redacția playtech-impact.ro, Zanni a recunoscut că urmează să își invite toți prietenii atunci când va veni momentul să inaugureze noua sa locuință. Tânărul este extrem de fericit să împartă bucuria cu cei apropiați, însă le-a cerut tuturor să nu vină cu mâna goală, ci să aducă, așa cum se face, un cadou de casă nouă.

Nu vă voi spune toate detaliile, fiindcă vreau să anunț mai întâi această mare bucurie pe rețelele mele sociale. Dar, vă voi spune că poate în maxim două săptămâni voi face marele anunț al mutării în casă nouă. Îi voi invita pe mulți la mine, să le arăt locuința și le voi deschide ușa cu o singură mare condiție, să vină împreună cu un cadou de casă nouă!, a declarat Zanni pentru playtech.ro.

Zannidache își îndeplinește visul cu banii câștigați la Survivor
Zanni a câștigat premiul cel mare la Survivor România

Ce parteneră își dorește alături fostul câștigător de la Survivor

Zannidache are doar 23 de ani, însă a reușit să aibă o ascensiune fulminantă. De la un tânăr care a trăit printre străini, într-o casă de copii, Zanni a devenit vedetă. Acesta a participat la mai multe emisiuni TV, printre care „Chefi la cuțite”, de la Antena 1, însă locul în care a făcut adevărate furori a fost competiția „Survivor România”. De aici el a reușit să plece acasă cu premiul cel mare. Dincolo de bani însă, tânărul visează la o relație cu o femeie care să îl iubească. Protejatul lui Alex Velea speră ca într-o zi să o întâlnească pe cea cu care să împartă viața. Zanni are însă și unele pretenții, dezvăluind care sunt criteriile pe care se bazează când își alege o parteneră.

Nu știu când va apărea, dacă va fi sau nu ca în poveștile acelea siropoase. Vreau doar să mă iubească, să mă împlinească. Personal, prefer femeile mai mature, între 28 și 35 de ani, dar nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani, dacă așa va fi să fie. Sau uneia de 20 de ani, care îmi demonstrează că știe ce vrea de la viață!, sună alegerile sale în materie de iubire.

Urmăriți Impact.ro și pe