În ce locuință s-a instalat Zanni după întoarcerea de la Survivor România. Cine i-a oferit ajutorul, de fapt

Badea Violeta 14.07.2021, 15:46
În ce locuință s-a instalat Zanni după întoarcerea de la Survivor România. Cine i-a oferit ajutorul, de fapt

Zannidache, câștigătorul Survivior România 2021, a revenit în România din Republica Dominicană și toată lumea se întreabă unde va sta artistul în perioada următoare. Iată în ce locuință s-a instalat Zanni după întoarcerea de la Survivor România. Cine i-a oferit ajutorul, de fapt!

În ce locuință s-a instalat Zanni după întoarcerea de la Survivor România

Zanni a reușit să câștige marele trofeu Survivor România 2021 și a intrat în posesia premiului de 50 de mii de euro. Fostul faimos a reușit să facă față traseelor, condițiilor meteo dificile și foamei. Artistul a reușit să-i cucerească pe telespectatori prin sinceritatea de care a dat dovadă în fiecare consiliu prezentat de Daniel Pavel.

Zanni a reușit să transmită emoții incredibile și să obțină cele mai multe voturi în marea finală de pe 10 iulie. După ce a fost desemnat marele câștigat al sezonului 2 din Survivor România 2021, Zanni s-a întors acasă. Multă lume se întreabă unde locuiește artistul, mai ales că acesta a declarat că vrea să-și cumpere un apartament.

In ce locuinta s-a instalat Zanni dupa intoarcerea de la Survivor Romania
In ce locuinta s-a instalat Zanni dupa intoarcerea de la Survivor Romania

Cine i-a oferit ajutorul, de fapt

Până își va achiziționa o locuință, Zanni va sta la Alex Velea și la Antonia. Cei doi sunt o adevărată familie pentru artist, deoarece l-au sprijinit încă de la începutul carierei sale. De asemenea, artistul a fost susținut în jungla Dominicană de celebrul cuplu, de echipa dela studio, dar și de foști Faimoși.

„Sunt foarte mândru de tine, Zanni, te felicit pentru tot ce ai făcut pe tot parcursul acestei competiții. Meritai să câștigi acest trofeu. Cu toții ne-am bucurat. A fost un mix de sentimente. Cu toții ne-am dorit, am avut emoții mari.

Le mulțumim celor de acasă care l-au votat și l-au susținut. Sunt convins că acesta este abia începutul unei cariere de succes. Băiatul este foarte talentat, are un caracter aparte, s-a dovedit a fi un sportiv extraodinar și cred ca este o „răzbunare” pentru toată perioada neagra pe care a trăit-o în copilărie.”, a declarat Alex Velea, la finalul Survivor România 2021, citat de kanald.ro.

Recent, Antonia a publicat pe o rețea de socializare câteva clipuri în care apare Zanni. Artistul apare mâncând o porție de cereale cu lapte. De asemenea, faimosul spune că va face un vlog despre tot ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

„Sunt cele mai șmechere cereale. Nu ai mai văzut așa ceva. Le-am câștigat cu premiul de la Survivor. Telefonul meu e aici, am încercat să citesc toate mesajele și să răspund oamenilor, dar prefer să răspund printr-un vlog, că sunt prea multe întrebări.”, spune Zanni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...