Zanni, declaraţie emoţionantă despre iubire. Câştigătorul Survivor 2021: “Am suferit mult, nu era reciproc”

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 22.07.2021, 19:02

Zanni a făcut o declaraţie emoţionantă despre iubire. Câştigătorul Survivor 2021 a povestit că a suferit mult din dragoste. El a dezvăluit când și de ce a început să devină rebel, dar și ce a gândit atunci când a urmărit episoadele emisiunii-concurs de la Kanal D în care a ieșit învingător.

Când a început Zanni să fie rebel și care a fost motivul

Zannidache a avut parte de o copilărie dificilă. Câștigătorul Survivor 2021 a povestit că a început să fie rebel de pe la vârsta de 10 ani, când trăia într-o casă alături de alți șase copii, iar femeia care avea grijă de ei era copleșită de situație. Din cauza numeroaselor reguli pe care trebuia să le respecte, el se simțea ca la închisoare.

”A fost mai severă, mai drastică, lua decizii pe moment, fără se gândească. A fost o competiţie mare între noi, cei mici: care e mai iubit, care face mai multă curăţenie, cine stătea la calculator, cine lua note mai mari.  Rebel am devenit când am început să cunosc fete, când voiam să îmi fac prieteni. Ea îmi punea bariere, nu aveam voie să îmi chem prietenii acasă de ziua mea, nu aveam voie să fac nimic.

Erau prea multe reguli, zici că eram la puşcărie. Am fugit de acasă de multe ori. Când află pe unde stau suna şi le zicea să mă dea afară. Era mai aspră cu mine decât cu ceilalţi, nu a lăsat de la ea niciodată, mă înrăia prin metodele pe care le aplica. La 14 ani, m-a dat afară, a zis că nu vrea să mă mai vadă niciodată. M-am dus la un cămin de nefamilişti, aveam un tutore acolo care se ocupa de mine”, a spus el, la Theo Show.

Zanni, declaratie emotionanta despre iubire
Zannidache, castigatorul Survivor Romania 2021

Zanni, despre ce a gândit când s-a uitat la Survivor 2021

De asemenea, Zanni a spus că s-a reîntâlnit cu acea femeie după ce a terminat liceul și s-a apucat de frizerie. În ciuda faptului că nu a iertat-o pentru felul în care s-a comportat cu el, a reușit să treacă peste acel episod din viața lui. Tânărul a adăugat că s-a ambiționat singur întotdeauna și că a învățat să tundă în căminele de bătrâni şi copii. În plus, el a spus ce a gândit când s-a uitat la Survivor 2021.

”La Survivor nu mi-a lipsit nimic, a fost greu, dar nu imposibil. Ceea ce a fost cel mai greu acolo a fost să convieţuiesc cu ceilalţi concurenţi. M-am uitat acasă la multe dintre episoade. Eram într-o bulă, mă înrăia tot ce se întâmpla. Mi-e scârbă când văd ce am făcut, nu îmi place. Dar era o luptă în mine! Am avut multe frustrări, nu mi-au convenit multe lucruri care s-au întâmplat la Survivor”, a spus el.

Zanni, declarație despre iubire

Totodată, Zannidache a spus că a fost o singură dată îndrăgostit, cu toate că mulți dintre fanii Survivor s-ar fi așteptat să o menționeze pe Ana Porgras. Totuși, câștigătorul Survivor 2021 a povestit că avea 17 ani la vremea aceea și a sărutat-o o singură dată pe fata care i-a furat inima, având ghinionul de a nu-i fi împărtășite sentimentele.

”A durat 3 ani suferinţa, plângeam după ea, şi-a bătut joc de mine. De atunci nu am mai simţit asta. Dar îmi doresc să îmi găsesc o fată, să mă îndrăgostesc. Nu asta e prioritatea, dar mi-ar plăcea să găsesc pe cineva. Mă văd la casa mea, cu copii, cu tot ce trebuie”, a mai spus el. Vezi AICI ce s-a întâmplat de fapt între Zanni și Ana Porgras!

Urmăriți Impact.ro și pe