Zannidache a dat-o de gol pe Andreea Antonescu: ”Știa toată echipa ce nesimțită era”. Cum se lăuda artista la Survivor

Ioana Bucur 01.05.2021, 14:52
Zannidache a dat-o de gol pe Andreea Antonescu: ”Știa toată echipa ce nesimțită era”. Cum se lăuda artista la Survivor

Tensiunile dintre concurenții competiției din Republica Dominicană sunt uriașe. Sătul să ascundă ce a văzut în ultimele săptămâni, Faimosul a răbufnit. Zannidache a dat-o de gol pe Andreea Antonescu. Ce spunea artista cât a fost concurentă la Survivor România 2021.

Zannidache a dat-o de gol pe Andreea Antonescu

Zannidache continuă războiul cu Elena Marin, iar victimă colaterală a fost Andreea Antonescu. Pentru Zanni, una dintre cauzele ce au dus la eliminarea Anei Porgras a fost Elena, despre care este convins că a încercat să o protejeze pe cântăreață, în ciuda faptului că era un concurent mai slab, din punct de vedere fizic, decât fosta gimnastă. Faimosul făcut mai multe dezvăluiri neașteptate.

„Știu ce încearcă Elena să facă, știu care sunt următoarele mutări. Știu ce rol joacă, am vorbit despre Antoneasca nu urât, am vorbit ce am simțit. Am vorbit despre atitudinea ei când paria cu noi că nu iese”, a spus Zanni despre Andreea Antonescu.

Zannidache a dat-o de gol pe Andreea Antonescu. Concurentul a spus că artista era arogantă și se credea superioară, datorită carierei sale și că, deși coechipierii au încercat să o ajute să rămână în concurs, adevărul era că de-abia așteptau să fie eliminată.

„Antoneasca era îngâmfată, încrezută cu noi, când noi ne rupeam picioarele și o protejam, deși abia așteptam să iasă. (…) ‘Băi, știi cine sunt eu acasă?’, ne spunea. Știe toată echipa cât de nesimțită era Antoneasca. Cine e Antoneasca să vină cu oamenii din generația nouă și să ne spună nouă știi cine sunt eu. Și i-am spus: ‘Nu dau doi bani pe cine ești tu și nu mă interesează de ține, pa, acasă. Nu contează aici cine ești tu’. Asta e părera mea despre Antoneasca, una foarte urâtă”, a recunoscut Zannidache.

Zannidache a dat-o de gol pe Andreea Antonescu
Andreea Antonescu, la Survivor România

„Sunt în picioare, cu zâmbetul pe buze”

Eliminarea nu a fost o surpriză pentru Andreea Antonescu. La scurt timp după ce a aflat că va pleca din Republica Dominicană, ea a mărturisit că se aștepta la acest deznodământ și că nu regretă că a acceptat provocarea Survivor România 2021.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează. Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare. Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe buze, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show”, a spus Andreea Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...