Cu cine s-a întâlnit, în secret, Elena Marin, la Survivor. Zannidache i-a surprins și a auzit tot, ce a urmat

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 30.04.2021, 15:35

Lupta devine tot mai aprigă în cadrul show-ului Survivor România, nu doar între Faimoși și Războinici, ci chiar și în interiorul echipelor. Deși disputele și certurile sunt la ordinea zilei între membrii echipei Faimoșilor, există și momente când se nasc alianțe neașteptate. Recent, Elena Marin a fost surprinsă de Zannidache cum s-a întâlnit, în secret, cu un alt coechipier. Întregul moment a fost dezvăluit de concurent, care nu s-a sfiit să îi urmărească pe cei doi în jungla din Dominicană.

Elena Marin, surprinsă de Zannidache cum s-a întâlnit, în secret, cu un coleg din echipa Faimoșilor

Competiția din Republica Dominicană este una tot mai intensă, fiecare dintre echipe primind forțe noi prin prisma apariției unor noi membrii. În echipa Faimoșilor s-a alăturat Ștefan Ciuculescu, un fotbalist care a activat la FCSB și Rapid, dar care nu a fost primit la fel de bine și în formula de la Survivor România. Pentru că este un timp extrem de vocal, coechipierii săi s-au arătat deranjați de acesta, chiar alegând să îl urmărească îndeaproape. Astfel, Elena Marin a ajuns să fie surprinsă de Zannidache cum s-a întâlnit, în secret, cu Ștefan. Cei doi au încercat să mascheze totul, însă nu s-au mai putut ascunde.

Se cunoaște faptul că între Elena și Zanni există unele tensiuni, care deși s-au mai domolit, încă persistă. Astfel, concurentul nu s-a sfiit să o urmărească pe dansatoare și pe noul coleg de echipă în timp ce se furișau singuri în junglă. Despre întâlnirea dintre Elena Marin și Ștefan au discutat și Sebi împreună cu prietenul său, Culiță. Acesta i-a dezvăluit cântărețului ce s-a întâmplat în urmă cu o seară între Elena și Ștefan.

Elena Marin s-a întâlnit, în secret, cu un coleg
Elena Marin, surprinsă întâlnindu-se cu Ștefan

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și Ștefan

Ai adormit odată cu găinile. Tu știi ce s-a întâmplat aseară, mă?, i-a spus Sebi lui Culiță.

Ce s-a întâmplat? A venit o navă extraterestră și v-a adus de mâncare. Pe bune, ce s-a întâmplat?, a reacționat Culiță.

Plecase Fane al nostru cu Elena pe drum și al nostru Zannidache s-a dus să asculte ce vorbeau, a recunoscut Sebi.

Le-am zis ăstora, hai după ei să vedem ce vorbesc. Ne-am dus încolo pe drum și ca să nu fim văzuți toți le-am zis că mă duc eu mai în față. Și mai vorbeam, mai vorbeam, și în două minute se face și Ștefan că ce e aici, că hau, că bau, a dat roată și s-a dus și el în direcția aia și le zi eu, ia uite-i și pe aștia ca la grădiniță, îi zice aia vezi că mă duc vino și tu în două minute, nu veni imediat că se prind aștia, a dezvăluit Zanni.

Chiar dacă și-ar fi dorit să își ducă misiunea la final, Zannidache nu a reușit să afle întreaga discuție dintre Elena Marin și Ștefan. Cu toate că a fost descoperit de Ștefan în timp ce încerca să se ascundă prin junglă pentru a surprinde dialogul dintre ei, Zanni a aflat că cei doi coechipieri ar fi pus la bătaie un plan în situația în care Faimoșii vor pierde cele două jocuri de imunitate. Astfel, se pare că se nasc noi strategii de eliminare în cadrul echipei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...