Zanni a răbufnit şi a recunoscut tot. Ce i-a făcut Elenei Marin, la Survivor 2021. „Îmi e greu să spun treaba asta”

Nicu Stan 08.05.2021, 13:04
Zanni a răbufnit şi a recunoscut tot. Ce i-a făcut Elenei Marin, la Survivor 2021. „Îmi e greu să spun treaba asta”

Zanni a răbufnit şi a recunoscut tot. Ce i-a făcut Elenei Marin, la Survivor 2021. Îi este greu să și vorbească despre asta. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Zanni a recunoscut totul. Cum i-a greșit Elenei Marin în timpul showului TV

Zanni a răbufnit şi a recunoscut totul la Survivor România. S-a aflat ce i-a făcut Elenei Marin, în Republica Dominicană. Faimoșii au pierdut imunitatea la Survivor România, iar în consiliul de nominalizare cântărețul Zanni a făcut o dezvăluire surprinzătoare.

Zannidache și-a uimit colegii de la Faimoși la Survivor România, după ce a recunoscut că i-a subtilizat mâncarea Elenei Marin. Nu este pentru prima data când Zanni calcă pe bec în cadrul concursului TV, pentru că în urmă cu puțin timp a găsit două pachete de biscuiți și le-a împărțit cu echipa sa, deși asta era neregulamentar.

Zanni a lasat-o nemancata pe Elena Marin
Zanni a lasat-o nemancata pe Elena Marin

Zanni, mărturisiri în timpul consiliului de nominalizare

Astfel, în consiliul de nominalizare al Faimoșilor, Zanni i-a mărturisit Elenei Marin că i-a furat mâncarea și atunci când aceasta l-a confruntat a mințit că nu este el vinovatul.

Chiar au trecut 3 luni de zile de la conflictul dintre cei doi, Faimosul Zanni a vrut să arate că este asumat și poate să-și recunoască greșelile.

Zanni și-a luat așchia de pe suflet

”Înainte să arăt cu degetul către altă persoană, trebuie să-mi iau așchia de pe suflet. Îmi e greu să spun treaba asta, dar o voi spune. În urmă cu trei luni de zile, am găsit în lada din camp o porție de mâncare. M-am uitat stânga dreapta, nu era nimeni acolo și am zis să mă abțin, dar îmi ghiorțăia mațul. Era într-un loc în care umblă toată lumea și după mine era vina celui care a pus-o acolo.

După 9 ore, Elena a observat că îi lipsește mâncarea și fără să știe că eu am fost acela a dat direct vina pe mine și m-am simțit jignit. Deci chiar dacă nu o luam eu, tot pe mine ar fi dat vina. Și n-am zis nimic prima oară. După câteva zile am făcut pace, am mințit-o că nu eu.

Elenei Marin i s-a mai furat o dată mâncarea

I s-a mai furat o dată porția și aici n-am fost eu, a căzut vina pe mine și a doua oară. Am simțit să mărturisesc treaba asta, mi-a fost rușine să recunosc pentru că am fost într-un conflict cu Elena. Dacă e ea de acord o să-i dau toată săptămâna asta porția mea de mâncare. As  v rea să-i întreb pe cei din jurul mei dacă știu ce înseamnă să fii asumat”, a spus Zanni.

Urmăriți Impact.ro și pe