Motivul pentru care Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, la Survivor 2021. Detalii incredibile despre scandal

Ioana Bucur 07.05.2021, 20:24
Motivul pentru care Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, la Survivor 2021. Detalii incredibile despre scandal

Un nou episod din scandalul uriaș din Republica Dominicană. Care este motivul pentru care Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, la Survivor 2021. Detalii incredibile din show-ul de la Kanal D.

Motivul pentru care Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, la Survivor 2021

Echipa Faimoșilor este zguduită din temelii de un scandal uriaș iscat între două dintre concurentele taberei roșii. Motivul pentru care Raluca Dumitru a amenințat-o cu bătaia pe Elena Marin, la Survivor 2021. Fosta vedetă de la Antena Stars a răbufnit la adresa coechipierei sale. Zannidache nu a ezitat să intervină, ironizând-o și el pe Elena, lăsând să se înțeleagă că roșcata nu ar face nimic altceva decât să se victimizeze: „M-a amenințat, a zis că îmi face, că îmi drege”, a spus el, imitând-o pe coregrafă.

„Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena”, ar fi spus Raluca în cadrul unei ediții recente a Survivor România 2021 de la Kanal D. „Ooo, serios?! Asta e o amenințare! Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca”, i-a răspuns Elena Marin, mai în glumă, mai în serios.

Conflictul s-a iscat atunci când Raluca a început să țipe la Elena, moment în care dansatoarea i s-a adresat cu apelativul „Fetiță”, ceea ce a scos-o din minți pe Raluca Dumitru.

Elena Marin a intrat in vizorul Ralucai Dumitru
Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor 2021

„I se caută nod în papură”

Departe de Republica Dominicană, Andrei, iubitul Elenei Marin, urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție a show-ului de la Kanal D. El s-a declarat mândru de partenera sa de viață, pe care o admiră pentru „modul civilizat și pașnic în care reacționează” când este provocată.

„Eu încă o dată o felicit pe Elena pentru modul civilizat și pașnic în care reacționează. Este evident că i se caută nod în papură, iar motivele sunt lesne de înțeles. Raluca a realizat că asocierea cu Zanni îi aduce liniște. În altă ordine de idei, în timpul scurt de când a venit, Raluca a atacat absolut toate fetele din competiție, atât de la “Faimoși”, cât și de la “Războinici”. Andreea Lodba n-avea nici 24 de ore în ”Survivor”, iar Raluca nu vorbea prea frumos despre ea”, ne-a spus Andrei, în exclusivitate pentru Playtech.

Nu este primul scandal în care este implicată roșcata. În trecut, Elena Marin a mai avut câteva schimburi tăioase de replici cu Zannidache, pe care l-a făcut „căminist”, într-un moment de furie, fiind numită de coechipierul său „baba-cloanța”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...