Xiaomi și-a prezentat noile modele de telefoane. Ce prețuri au

Andrei Cezar 31.03.2020, 11:22
Xiaomi și-a prezentat noile modele de telefoane. Ce prețuri au

În vreme de criză cauzată de coronavirus, chinezii de la Xiaomi și-au lansat noile modele de telefoane Mi 10 și Mi 10 Pro. Lansarea a fost una inedită. Dacă până acum, evenimente de acest gen se desfășurau în fața unor mulțimi de oameni, de această dată, însă, audiența a fost doar în mediul online.

Xiaomi, noile modele de telefoane, la prețuri deloc de criză

În utlimii ani brand-ul chinezesc Xiaomi a evoluat spectaculos. Iar ultimele modele de telefoane mobile scoase pe piață sunt comparabile, din punct de vedere al calității și specificațiilor, cu cele ale firmelor precum Samsung, Huawei sau Iphone. Iată că și anul acesta producătorul chinez a lansat pe piață două modele, Mi 10 și Mi 10 Pro, care vin cu specificații impresionante. Mai ales pe partea de foto/video, potrivit adevarul.ro.

În primul rând, ambele modele vin cu un ecran de 6,67 inci, curbat, ehipat cu Gorilla Glass 5, valabil și pe partea din spate. Iar după cum spuneam mai sus, performanța foto și video a celor două telefoane este demnă de invidiat. Spre exmplu, Mi 10 Pro, vine cu un senzor de 108MP, unul dintre cei mai mari disponibili pe piaţă, o cameră ultra wide de 20MP şi 2 camere tele, pentru zoom de la 2x până la 50x (cu stabilizare optică).

Ambele smartphone-uri au două boxe, montate în patea superioară și inferioară a dispozitivului. Setup-ul include 2 boxe super-liniare cu o cameră de rezonanţă de 1.2cc/1.0cc, şi cu o amplitudine a difuzorului de 0.65mm/0.5mm, volumul ambelor boxe fiind configurat pentru a reda o calitate cât mai fidelă a sunetului.

La capitolul performanță cele două dispozitive stau iarăși foarte bine. Ambele sunt echipate cu un procesor Snapdragon 865 pe 7nm, de 2,84 GHz și memorie RAM de mare viteză. Spațiul de stocare este de 8Gb + 256GB pentru Mi 10 Pro și 8GB + 128GB/ 8GB + 256GB, pentru Mi 10.

Xiaomi și-a prezentat noile modele de telefoane. Ce prețuri au
Xiaomi și-a prezentat noile modele de telefoane. Ce prețuri au

Prețuri pentru Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro

Mi 10 Pro este disponbil în două varinte de culoare Alpin White și Solstice Grey și vine cu prețul recomandat  de 999 de euro.

Mi 10 vine și el în două variante de culoare Twilight Grey și Coral Green, iar prețul recomandat este de 799 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI