”Xena de la Reșița” s-a îmbătat și și-a bătut toate rudele. Ce au decis medicii după ce Poliția a dus-o la spital

Redacția IMPACT 20.02.2021, 19:36
”Xena de la Reșița” s-a îmbătat și și-a bătut toate rudele. Ce au decis medicii după ce Poliția a dus-o la spital

O femeie din Reșița, aflată în stare de ebrietate, a devenit violentă cu rudele sale. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a opri conflictul.

Femeia s-a îmbătat și și-a bătut toate rudele

Aflată într-o stare de ebrietate, femeia și-a agresat fizic și verbal rudele. Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar familia a sunat la 112 pentru a aplana conflictul, scrie Antena3.

La sosirea autorităților, agresoarea a fost încătușată și transportată la spital.

Grupa de intervenție s-a deplasat la adresa indicată și a constatat că, o femeie în vârstă de 35 de ani, și-a agresat fizic membrii familiei, lovindu-i în repetate rânduri cu pumnii și picioarele. În prezența jandarmilor cărășeni, aceasta, împreună cu o soră de-a sa, a continuat să manifeste un comportament violent, atât fizic, cât și verbal, fapt pentru care s-a impus măsura încătușării. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, cele două persoane au fost transportate la spital, iar în urma evaluării de către un medic specialist, s-a luat măsura internării uneia dintre persoane, la secția de psihiatrie”, au anunțat jandarmii.

Atunci când autoritățile au ajuns la locul incidentului, sora femeii a dezvoltat, de asemenea, un comportament violent. Jandarmii au fost nevoiți să le încătușeze, pentru a siguranța tuturor actorilor implicați în conflict.

Datorită comportamentului pe care l-au avut, atât înainte, cât și după sosirea jandarmilor, cele două surori au fost amendate cu 2.000 de lei.

”Xena de la Reșița” s-a îmbătat și și-a bătut toate rudele. Ce au decis medicii după ce Poliția a dus-o la spital

Noapte de scandal

În aceeași seară, un bărbat din județul Galați a sunat la numărul unic pentru situații de urgență pentru a cere ajutorul autorităților – Soția lui, aflată într-o stare de ebrietate, a devenit agresivă.

Soţul a apelat la numărul unic de urgenţă să reclame comportamentul vulgar al soţiei. Femeia, în vârstă de 49 ani, aflată în stare de ebrietate, într-un acces de furie a început să-şi înjure şi ameninţe partenerul de viaţă, iar la insistenţele soţului, aceasta nu s-a calmat decât atunci când la uşa apartamentului au apărut jandarmii. Oamenii legii au discutat cu femeia şi au făcut-o să înţeleagă că un astfel de comportament nu numai că îi afectează relaţia cu soţul, dar şi imaginea în faţa vecinilor”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Galaţi.

Bărbatul a mărturisit că soția sa era foarte agresivă, îl amenința și îl jignea. Toate acestea, din cauza alcoolului.

Urmăriți Impact.ro și pe