What’s Up, dezvăluiri de necrezut după bătaia cu un vecin. Artistul a povestit tot

Luiza Moldovan 11.06.2020, 18:14

What’s Up a fost de multe ori în atenția publicului și prin altceva în afară de muzica lui. Un tip destul de recalcitrant și nestăpânit, Marius Ivancea, aka What’s Up, nu stă mult la discuții până să te pocnească. Acum câteva zile a fost din nou în mijlocul unui scandal. De data asta, pe fondul consumului de muzică prea tare.

Adevăratele dezvăluiri ale lui What’s Up. Cum stă, de fapt, treaba

Invitat la Vorbește lumea (PRO tv), Marius a povestit cum au stat lucrurile, pentru că în presă au apărut multe informații contradictorii, de natură să genereze confuzie. Povestea e mai simplă decât a ajuns să fie povestită în presă. Pe scurt, un vecin a venit la What’s Up ca să-i spună să lase muzica mai încet.

„Eu fac muzică de când eram copil, deranjez pe toată lumea de când eram copil, dar nu deranjez că îmi doresc. Mi-am obosit un pic vecinii”, a spus artistul.

În presă s-a scris că Marius l-ar fi lovit pe bărbatul care avea și un copil în brațe, ceea ce nu e adevărat, a spus artistul, care a fost amendat cu 1.000 de lei. Perturbase liniștea și ordinea publică. Marius e chiar prieten cu vecinul lui. După cum spune el, au fost la concerte împreună. Deci scandalul a avut o anvergură mult mai mică decât s-a scris și, mai mult decât atât, nu s-a lăsat cu bătăi.

What's Up spune c[ nu l-a lovit pe vecinul său. Atunci e clar de unde are răznile astea: i le-a făcut copilul vecinului!
What’s Up spune că nu l-a lovit pe vecinul său. Atunci e clar de unde are rănile astea: i le-a făcut copilul vecinului!

Nu e prima oară

În decembrie anul trecut, artistul a ajuns la poliție cu cătușele pe mâini după ce iubita lui sunase la 112 ca să ceară ajutor. Artistul o lovise. Ajuns la secție, în prezența părinților și a iubitei lui, Marius a devenit și mai nervos.

„Nu eram obișnuită cu mediatizarea vieții personale. Cred că asta a fost o presiune pentru mine. Acum am avut timp să petrecem mai mult timp împreună și să ne cunoaștem și am înțeles că atunci când iubești pe cineva îl accepți și cu bune și cu rele”, a spus iubita lui.

După nenumăratele înjurături, polițiștii l-au dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj.

„Într-un final i-a explicat procuroarei și m-am ales cu muncă în folosul comunității”, a spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe