Vremea se schimbă iar. Temperaturile o iau razna complet. Prognoza meteo

Stan Filon 14.02.2022, 08:43
Vremea se schimbă iar. Temperaturile o iau razna complet. Prognoza meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru următoarele zile. Astfel, am aflat că vremea se schimbă din nou și vine cu temperaturi ridicate, după câteva zile în care a fost ceva mai frig. Așadar, primăvara pare mult mai aproape, deși suntem de-abia la jumătatea lunii februarie. Vezi mai jos ce ne așteaptă din punct de vedere meteorologic.

Vremea se schimbă din nou

Vremea schimbă din nou foaia! Dacă în weekend-ul trecut temperaturile au scăzut destul de mult, iată că vremea se îndreaptă ușor, de azi. Temperaturile însă vor crește treptat începând de mâine. Alina Șerban, meteorolog ANM, a vorbit despre cum va fi vremea în următoarele zile și de ce temperaturi vom avea parte.

„Se încălzește din nou. Până la sfârșitul săptămânii care urmează ne așteptăm la temperaturi maxime ce vor atinge 17-18 grade, cel mai probabil în sudul și vestul teritoriului. Încălzirea va începe de mâine și se va resimți în regiunile vestice, acolo unde temperaturile maxime vor urca spre 10-11 grade, apoi, de marți, și în partea de sud și, de miercuri, și în celelalte regiuni, chiar dacă vor mai fi ușoare advecții reci ce se vor resimți în jumătatea de nord a teritoriului. Per total, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. În zilele următoare se va încălzi. Mâine, asemănător cu astăzi, iar, de marți, temperaturile vor crește și în zona Capitalei”, a spus meteorologul ANM Alina Șerban.

Vremea se schimba din nou
Vremea se schimba din nou

Cum va fi vremea în București

În București, valorile termice de luni vor fi însă apropiate de cele normale pentru această dată. -2…-1 grad dimineata, spre -4 grade in zona preoreseneasca si 7…8 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab.

La munte, cerul va fi variabil, cu înnorări dimineața în masivele vestice, unde izolat vor fi precipitaţii slabe, mixte. Izolat, în a doua parte a zilei se va forma polei, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...