Vremea se răceşte din nou. Prognoza meteo pentru zilele următoare nu aduce deloc veşti bune

Stan Filon 06.09.2021, 16:40
Vremea se răceşte din nou. Prognoza meteo pentru zilele următoare nu aduce deloc veşti bune

Administrația Națională de Meteorologie emis prognoza meteo pentru următoarele zile, iar veștile nu sunt tocmai plăcute. Am aflat astfel că un val de aer polar se apropie de România și va aduce temperaturi mai reci decât cele normale pentru acestă perioadă!

Vremea se răceşte din nou, potrivit prognozei meteorologice ANM

Așadar, vremea se schimbă în următoarele zile și va deveni mai rece decât de obicei. În weekend au fost deja înregistrate noaptea temperaturi sub pragul înghețului, iar meteorologii spun că toamna se va instaa curând în România, mai ales după ce un val de aerpolar va ajunge în țara noastră.

Administraţia Naţională de Meteorologie(ANM) estimează că în primele zile ale săptămânii, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale pentru această lună, apoi valorile vor scădea şi se vor situa sub cele normale datei. Dar cum va fi vremea septembrie, mai exact: Ei bine, meteorologii au adus prognoza pentru luna în curs.

Vremea se raceste din nou
Vremea se raceste din nou

Vremea în săptămâna 06 – 13 septembrie

De luni, valorile termice vor începe să coaboare, ajungând chiar sub cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 13 – 20 septembrie

Meteorologii spun că în acest interval temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale perioadei, posibil uşor mai ridicate, local, în regiunile vestice. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 20 – 27 septembrie

Vremea va rămâne frumoasă, cu temperaturi medii ale aerului apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. În schimb, ploile își vor face apariția local în regiunile nord-estice, iar în rest regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Săptămâna 27 septembrie – 04 octombrie

Temperaturile maxime vor fi unele normale pentru această perioadă a anului, posibil uşor mai coborâte în zonele nordice, iar cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...