Vorbele-blestem lăsate de Prințesa Diana pentru Charles. Ce se va întâmpla cu el după încoronare

Corina Oprea 05.05.2023, 22:08
Vorbele-blestem lăsate de Prințesa Diana pentru Charles. Ce se va întâmpla cu el după încoronare

Prințesa Diana a făcut o profeție care pare că prinde contur din ce în ce mai mult. Aceasta a presimțit, încă de pe atunci, ce se va alege cu soarta soțului ei după ce va deveni rege. Pe 6 mai are loc marele eveniment și, de acum înainte, trebuie să fim atenți la ce se va petrece și să observăm dacă cele spuse de regretata prințesă se vor adeveri.

Prințesa Diana a făcut o previziune sumbră

Cuplul regal Charles-Diana a fost extrem de apreciat și destrămarea a fost o dezamăgire pentru toți fanii. Au avut parte de o poveste de iubire cu adevărat specială, dar s-a terminat când nimeni nu se aștepta. Moartea Prințesei Diana a șocat o lume întreagă și încă provoacă controverse, mai ales previziunile făcute de ea.

Regretata prințesă a vorbit chiar și despre încoronarea fostului ei soț, precizând că viața lui se va schimba radical după ce va primi titlul pentru care s-a pregătit toată viața. Ea a insistat pe acest subiect, spunând chiar de mai multe ori că fostul ei soț nu va mai avea deloc o viață liniștită, ci va fi urmărit de multe pericole.

Considera că regalitatea îi va aduce numai probleme și îi va face viața mai dificilă decât înainte. Nu știm dacă Charles a luat în seamă cele spuse și a ținut cont de ele, dar rămâne de văzut dacă previziunile se vor adeveri.

,,Viața lui Charles va fi și mai dificilă și mai periculoasă când va deveni rege”, spunea Prințesa Diana.

Previzinea prințesei se adeverește

Cercetătorii sunt de părere că profeția se va adeveri, pentru că deja există semne că monarhia se duce de râpă. Specialiștii spun că monarhia este în acest moment o „relicvă a trecutului” și oamenii deja nu se mai identifică cu ea.

De altfel, sunt tot mai multe semne că viața Regelui se va schimba și este pusă în pericol de când a ajuns în atenția publicului. De curând, un individ dubios a atacat la Palatul Buckingham, speranța că îi va putea face rău Majestății Sale.

Cu doar câteva zile înainte de petrecerea de încoronare, un desen obscen a apărut peste noapte pe iarba din fața luxosului Royal Crescent din Bath. Este un obiectiv extrem de important pentru regalitate, motiv pentru care se fac cercetări pentru a fi descoperit vinovatul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe