Vlăduța Lupău, scandal după ce și-a anunțat boala pe Internet. „Îmi vine să turbez”

Andreea Bisinicu 30.10.2020, 12:40
Vlăduța Lupău, scandal după ce și-a anunțat boala pe Internet. „Îmi vine să turbez”

Vlăduța Lupău, scandal după ce și-a anunțat boala pe internet. Frumoasa interpretă de muzică populară și soțul ei au contactat virusul COVID-19. Cum se simt acum.

Vlăduța Lupău, scandal cu fanii după ce a fost infectată cu virusul COVID-19

Din păcate, cazurile de coronavirus parcă au explodat în țara noastră, în România înregistrându-se șase mii de cazuri în ultimele 24 de ore. Mai multe vedete par să fi contactat virusul necruțător.

Vlăduța Lupău, celebra interpretă de muzică populară, a anunțat că are COVID-19, după ce s-a testat și a ieșit pozitiv. Mai mult, se pare că și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, a fost infectat cu Sars-CoV-2.

Portarul de la CFR Cluj a făcut febră și a rămas fără gust și miros, în timp ce frumoasa brunetă avea dureri de spate și asuda foarte mult, din pricina a ceea ce a crezut că este o răceală, potrivit starpopular.ro

„Dragii mei, vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a mă testa iar răspunsul a fost, din păcate, unul pozitiv. Am forme ușoare și sper să rămână așa. Timp de 14 zile, așa cum este protocolul, voi sta în izolare. Nu stiu de unde am contactat virusul, mai ales că nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis. Vă îndemn pe toti cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid ca să nu răspândiți mai departe acest virus. Vă doresc sănătate tuturor și să ne vedem cu bine.”, a scris Vladuța Lupău pe contul ei oficial de Instagram.

Vladuta Lupau este casatorita cu fotbalistul Adi Rus
Vladuta Lupau este casatorita cu fotbalistul Adi Rus

Cum au supărat-o pe Vlăduța

Ce i-au spus fanii Vlăduței Lupău, după ce a anunțat că are coronavirus. Ei bine, se pare că nu toți au primit vestea așa cum trebuie. Reactiile urmăritorilor la postarea în care anunța că are coronavirus au indignat-o la culme pe solistă.

Vlăduța Lupău, scandal după ce și-a anunțat boala pe internet. Câțiva dintre internauți au criticat-o pe artisă, întrebând-o cum e posibil ca doar vedetele să fi contactat acest virus sau de ce și-a luat nepoțica în brațe. Bruneta nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj tuturor răutăcioșilor:

„Sunt foarte mâhnită și supărată să văd reactia unora. Îmi vine să turbez. Sunt foarte supărată pe voi, cei care ați scris răutăți. Sunt foarte dezamagită, iar acei oameni vor primi block! Sper să nu-mi mai asculte muzica pentru că nu merită să facă parte din categoria oamenilor care mă admiră”, a declarat Vlăduța Lupău printr-un clip urcat pe Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe