Cum arăta Vlăduța Lupău, în urmă cu 8 ani, înainte să devină celebră. Imagini rare cu artista

Elena Avramescu 21.08.2020, 09:33
Cum arăta Vlăduța Lupău, în urmă cu 8 ani, înainte să devină celebră. Imagini rare cu artista

Vlăduța Lupău (29 ani) este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, care și-a câștigat popularitatea extrem de rapid, datorită frumuseții sale, a talentului dar și a modestiei de care dă dovadă mereu.

Cum arăta Vlăduța Lupău, în urmă cu 8 ani

Dacă azi toată lumea o recunoaște imediat, în urmă cu 8 ani arăta puțin diferit, asta și datorită faptului că era doar o adolescentă de 21 de ani, iar trăsăturile ei erau puțin diferite. Însă chiar și atunci, era o tânără frumoasă, care atrăgea atenția oricui.

Acum este celebră iar piesele ei ajung mereu în trending, talentul său fiind asemănat cu cel al Andrei, mai ales că nu există petrecere la care muzica ei să nu fie prezentă.

În prezent este căsătorită cu portarul Adrian Rus de la echipa de fotbal CFR Cluj, astfel că este împlinită atât în viața personală, cât și în cea profesională. Românii sunt înnebuniți după piesele ei și se bucură la fiecare melodie nou lansată.

Imagini rare cu artista înainte de a fi celebră

Cum arăta Vlăduța Lupău, în urmă cu 8 ani
Cum arăta Vlăduța Lupău, în urmă cu 8 ani

Se știe că Vlăduța Lupău este foarte credincioasă astfel că aceasta știe să cânte și muzică bisericească, după cum putem vedea într-o filmare mai veche de pe Youtube, când artista este surprinsă într-o biserică în timp ce interpreta un cântec religios. La acea vreme, Vlăduța era mult mai naturală, cu un machiaj subtil și era îmbrăcată în costum popular, cu o coroniță pe cap.

Vlăduța Lupău activează destul des pe social media iar de curând le-a mărturisit admiratorilor motivul pentru care este atât de fericită. Astfel că artista și partenerul ei de viață, Adrian Rus, au sărbătorit în urmă cu câteva zile doi ani de când frumoasa cântăreață de muzică populară a fost cerută în căsătorie.

„Cu doi ani în urmă… în 15 august 2018, am zis „DA”. Prima poză cu inelul. (Nu ați mai văzut-o până acum)”, a scris Vlăduța Lupău, extrem de fericită, la un InstaStory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...