Vlăduța Lupău a ajuns la spital, cu branula la mână. ”Cam atât pe ziua de azi”

Ioana Bucur 27.04.2021, 15:59
Vlăduța Lupău a ajuns la spital, cu branula la mână. ”Cam atât pe ziua de azi”

Imagini dureroase cu una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Vlăduța Lupău a ajuns la spital, cu branula în mână. Ce mesaj a transmis fanilor săi.

Vlăduța Lupău a ajuns la spital, cu branula în mână

Vlăduța Lupău a ajuns la spital, cu branula în mână. Artista și-a speriat fanii, marți, când a postat în secțiunea InstaStory, de pe Instagram, câteva poze cu ea într-o unitate medicală. Fără să ofere mai multe detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă, ea a dat de înțeles că nu este nimic grav și că nu există niciun motiv de îngrijorare. Înainte de a publica imaginea cu ea cu branulă, cântăreața s-a lăsat fotografiată îmbrăcată într-un halat medical, cu cască pe cap, mască la gură, unii gândindu-se că poate s-ar pregăti să sufere o intervenție chirurgicală. Singura explicație oferită a fost legată de faptul că i se ntâmplă foarte rar să posteze așa devreme și că este foarte posibil ca aceea să fie singura veste pe care o vor primi de la ea în acea zi.

„Bună dimineața, am făcut acest story pentru ca rareori este dat să mă vedeți pe story la această oră și cred că…cam atât pe ziua de azi”, le-a transmis Vlăduța Lupău fanilor săi, cu puțin timp înainte de a posta imaginea din spital.

Vlăduța Lupău a ajuns la spital, cu branula la mână
Vladuța Lupău în spital

Vedeta este pregătită să devină mamă

În ultima vreme, artista pare să fi dat tot mai multe indicii ce i-au pus pe gânduri pe cei care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media: că ar fi însărcinată. Vlăduța Lupău a declarat de mai multe ori, în presă, că simte că este pregătită să înceapă un nou capil în viața ei, să devină mamă. În timpul vacanei fabloase în care a plecat cu soțul ei, Adi Rus, frumoasa interpretă i-a făcut o urare cel puțin interesantă de ziua lui de naștere, ce nu a trecut neobservată de internauți, ea spunându-i soțului ei că „ce nu are…vine”.

Vedeta a vorbit tot mai des despre dorința ei de a aduce pe lume un copil, explicând că „depinde de Dumnezeu” și că ea și Adi Rus sunt pregătiți să devină părinți.

„Nu cred că depinde de noi. Depinde de Dumnezeu. Când o fi, îl așteptăm sau o așteptăm dacă e fetiță, băiat, nu știu când o fi, cu mare drag în viața noastră. Nu cred că o să am nevoie de o mică pauză de la carieră, însă sunt convinsă că o să fie greu, dar v-am zis, așteptăm”, spunea Vlăduța Lupău, într-un interviu recent, despre o posibilă sarcină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...