Ce și-a permis să facă Vlăduța Lupău după ce piesa ei a ajuns numărul unu pe Youtube. Adi Rus e alături de ea

Cristian Cojocaru 16.03.2021, 14:06
Ce și-a permis să facă Vlăduța Lupău după ce piesa ei a ajuns numărul unu pe Youtube. Adi Rus e alături de ea

Vlăduța Lupău pare să fie pe val, iar după ce melodia sa a ajuns să fie locul numărul unu în trending pe YouTube, artista și-a permis să aibă grijă și de ea. Cântăreața a trimis nenumărate mesaje de mulțumire fanilor care o susțin și îi apreciază munca.

Vlăduța Lupău și-a permis să se relaxeze

La începutul acestei luni, Vlăduța Lupău a lansat melodia ”Bate vântul bate”, care a reușit să ajungă foarte repede în trending pe platforma YouTube. Piesa numără acum peste 3,5 milioane de vizualizări și chiar dacă nu se mai află pe primul loc, fanii în continuare îi trimit artistei mesaje prin care o felicită pentru noua piesă.

Recunoscătoare, vedeta le răspunde tututor și le trimite mesaje de mulțumire pe rețelele de socializare. După ce piesa a atins succesul, cântăreața a decis că ar avea nevoie și de puțin timp pentru ea, astfel că s-a decis să plece alături de soțul ei și alți prieteni, într-o vacanță în însoritul Mexic.

După ce grupul au ajuns la destinație, Vlăduța Lupău a început să posteze pe contul său de Instagram nenumărate fotografii și videoclipuri de vacanță, arătându-le fanilor că vremea bună ține cu ea și că în sfârșit după multă muncă, a ajuns să se și relaxeze. Cum era de așteptat, cei peste 500.000 de urmăritori pe care artista îi are pe Instagram, au reacționat imediat la fotografiile postate de vedetă, adunând mii de like-uri și comentarii.

Vlăduța Lupău și Adi Rus, jucător la CFR Cluj, au petrecut ziua de naștere al fotbalistului în Maldive
Vlăduța Lupău și Adi Rus, jucător la CFR Cluj, au petrecut ziua de naștere al fotbalistului în Maldive

Este cea de-a doua vacanță în decurs de o lună

Aceasta nu este singura vacanță cu care vedeta s-a răsfățat în ultima perioadă. Cu doar o lună înainte, Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus, soțul ei au plecat la mii de kilometri distanță de România. Cei doi au ales ca destinație Maldive, unde nu a fost necesar să își ia un bagaj mare. Fericitul cuplu a fost răsfățat de personalul hotelului în care erau cazați.

Vacanța de început de an i-a dus pe cei doi pe plaiuri însorite unde s-au putut bucura de apa limpede și nisipul fin. Serviciile de cazare au fost pe măsură, după cum se putea observa în fotografiile postate de Vlăduța pe Instagram, în care le arăta fanilor în ce paradis au ajuns, departe de grijile de-acasă.

„Bună… bună dimineața prieteni!”, a scris artista în dreptul a două fotografii în care apărea în piscină în timp ce lua micul dejun.

Fructele exotice nu lipseau de pe masa din fața vedetei, iar fanii au putut observa foarte rapid bronzul natural al artistei. Vlăduța Lupău stătea în brațele fotbalistului de la CFR Cluj, care luna trecută a împlinit vârsta de 27 de ani. Jucătorul a fost sărbătorit pe măsură, primind flori, urări și tort din partea personalului hotelului. Tortul nu era unul real pentru că cei doi țin regim și ezită să mănânce produse care conțin zahăr.

Urmăriți Impact.ro și pe