Modul inedit în care Vlăduța Lupău va sărbători împlinirea a 30 de ani. Le-a arătat și fanilor, au fost în extaz

Stan Filon 11.03.2021, 19:16
Modul inedit în care Vlăduța Lupău va sărbători împlinirea a 30 de ani. Le-a arătat și fanilor, au fost în extaz

Fanii au rămas surprinși de modul inedit în care Vlăduța Lupău și-a sărbătorit ziua de naștere! Îndrăgita interpretă a împlinit vârsta de 30 de ani chiar pe data de 8 martie, de Ziua Femeii. A lansat o melodie care a ajuns rapid pe locul 1 pe YouTube.

S-a aflat modul inedit în care Vlăduța Lupău va sărbători împlinirea a 30 de ani

Vlăduța Lupău a împlinit 30 de ani, dar nu a petrecut așa cum și-ar fi dorit. Dacă nu eram în pandemie, cu siguranță era o petrecere de zile mari, dar ținând cont că distanțarea socială este pe primul plan, vedeta a sărbătorit alături doar de apropiații săi, însă fanii i-au fost alături pe internet.

Aceștia i-au făcut un cadou de zile mari. Ultima sa melodie a ajuns rapid pe locul 1 pe YouTube, fiind foarte apreciată. Artista a mărturisit că a muncit mult pentru această ultimă capodoperă. Cu ocazia zilei sale de naștere, Vlăduța Lupău a luat o decizie importantă, pe care a împărtășit-o cu fanii ei.

Modul inedit în care Vladuta Lupau va sarbatori implinirea a 30 de ani
Modul inedit în care Vladuta Lupau va sarbatori implinirea a 30 de ani

Își sărbătorește ziua de naștere peste hotare

Așadar, artista are de sărbătorit atât ziua de naștere, cât și lansarea cu succes a ultimei melodii. Artista a ales însă să sărbătorească peste hotare, alături de soțul ei, într-o destinașie necunoscută, încă. Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii că urmează să plece într-o nouă escapadă romantică alături de soțul ei.

Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor și o parte din bagajul pe care l-a făcut. ”Multe costume de baie avem și rochițe. O să le vedeți curând”, le-aprodus Vlăduța Lupău pe Instagram fanilor săi. Aceștia de-abia așteaptă s-o vadă pe indrăgita cântăreață în costum de baie, deoarece arată foarte bine.

Nu este primul voiaj pe care aceasta și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, îl fac anul acesta. În urmă cu doar o lună, cei doi s-au bucurat de o altă escapadă de vis, în Maldive. Acolo i-a prins și ziua de naștere a soțului ei, căruia Vlăduța Lupău i-a făcut atunci o surpriză de neuitat.

”Întotdeauna când este ziua ta parcă este și ziua mea… e sărbătoare! Dumnezeu să te țină sănătos și mulți ani pe lume, iar împreună până la adânci bătrâneți, așa cum ne-am jurat la biserică. Își mulțumesc că îmi ești cel mai bun prieten și că m-ai ales pe mine din atâtea suflete…că ești soțul meu!”, a fost urarea transmisă atunci de artisă soțului ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...