Vladimir Putin și-a descărcat nervii pe colaboratorii săi pentru eșecul militar din Ucraina. Americanii vin cu informații secrete de la Kremlin

Stan Filon 01.03.2022, 12:54
Vladimir Putin și-a descărcat nervii pe colaboratorii săi pentru eșecul militar din Ucraina. Americanii vin cu informații secrete de la Kremlin

Vladimir Putin a avut o ieșire nervoasă, la ultima ședință pe care a avut-o cu subordonații săi! Serviciile secrete americane au dezvăluit faptul că președintele Rusiei este foarte nemulțumit de situația de pe frontul din Ucraina și se tem ca șeful statului să nu facă cumva să escaladeze situația, mai ales că zilele trecute a ordonat ca armele nucleare să fie puse în stare de alertă.

Vladimir Putin și-a descărcat nervii pe colaboratorii săi

Postul de televiziune american NBC a relatat că oficialii americani au fost informați de serviciile americane secrete cu privire la starea de spirit pe care o are președintele Vladimir Putin. Acestea susțin că încep să se strângă frustrările, iar asta s-a văzut la ultima întâlnire pe care Putin a avut-o cu subordonații săi.

Spionii au raportat că președintele rus nu este „instabil psihic”, însă se tem ca acesta să nu ia decizii pripite pe fondul frustrărilor apărute după situația de pe frontul din Ucraina. Putin ar fi foarte nemulțumit de cum decurge operațiunea sa, iar din acest motiv a avut o ieșire cu adevărat nervoasă. Pe lângă situația care nu avansează deloc așa cum și-ar fi dorit în Ucraina, Vladimir Putin este furios și din cauza sancțiunilor economice care se înmulțesc pe zi ce trece la adresa Rusiei, despre care șeful statului spunea că ar reprezenta ”imperiul minciunilor”.

Vladimir Putin si-a varsat nervii pe colaboratorii sai
Vladimir Putin si-a varsat nervii pe colaboratorii sai

Americanii spun că atacul Rusiei este un eșec

„Este vorba despre cineva care a fost clar prins cu garda jos și care nu se aștepta la rezistența de amploare a Ucrainei. Putin s-a izolat. Nu mai stă la Kremlin de multă vreme”, a spus senatorul Mark Warner, șeful comisiei pentru informații secrete, citat de MSNBC.

Oficialii americani mai spun că Vladimir Putin este urmărit îndeaproape de serviciile secrete occidentale, care ar avea cumva acces la ceea ce se petrece cu președintele Rusiei. Senatorul mai precizează că armata rusă a eșuat până acum în ofensiva militară din Ucraina, din cauza problemelor de ordin logistic, dar și a înverșunării armatei ucrainene.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...