Vladimir Putin, așa cum nu l-ai mai văzut. Imaginile cu el pe post de super-erou: ”Nu e propagandă”

Nicu Stan 11.03.2021, 08:50
Vladimir Putin, așa cum nu l-ai mai văzut. Imaginile cu el pe post de super-erou: ”Nu e propagandă”

Vladimir Putin, așa cum nu l-ai mai văzut. Imaginile cu el pe post de super-erou fac furori. Francezii l-au făcut erou de bandă desenată pe liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin a devenit super-erou de benzi desenate. Se bate cu tigrii și călărește urși

Vladimir Putin, într-o postură așa cum nu l-ai mai văzut. Președintele Rusiei a devenit erou de benzi desenate. Francezi l-au făcut super-erou pe liderul de la Kremlin.

Se cunoaște faptul că lui Vladimir Putin îi place să se afişeze cu câini, koala sau pe cal, astfel că pentru ilustratorii de benzi desenate acesta are toate cele necesare pentru a deveni erou de benzi desenate sau de manga.

Vladimir Putin, erou de benzi desenate
Vladimir Putin, erou de benzi desenate

În ce benzi desenate apare Vladimir Putin

Preşedintele Rusiei apare ca erou în două volume apărute de curând, „The Ride-on King” al japonezului Yasuchi Baba şi în „Le Ministère Secret” de Joann Sfar şi Mathieu Sapin, scrie news.ro.

Prima bandă desenată apărută cu Vladimir Putin și realizată de doi ilustratori francezi, „Le Ministère Secret”, arată o poveste în care eroul, un desenator numit Mathieu Sapin, încearcă, cu ajutorul lui Nicolas Sarkozy şi al lui François Hollande, să salveze lumea de un complot pus la cale de Albert de Monaco şi de Vladimir Putin.

Imaginile cu Vladimir Putin au devenit virale

Mathieu Sapin şi Joann Sfar, cei doi desenatori francezi, îl reprezintă pe Vladimir Putin cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga. Imagini de propagandă ale lui Vladimir Putin au devenit virale pe reţelele de socializare. „Nu este un montaj foto„, a protestat cu umor Joann Sfar.

În plus, Yasuchi Baba s-a lăsat și el inspirat de preşedintele Vladimir Putin pentru a imagina „The Ride-on King”. Povestea urmăreşte aventurile preşedintelui Prusiei, Plutinov, care este maestru în karate cu dorinţa de a îmblânzi animalele. Astfel, în timp ce se vede aruncat într-o lume fantastică populată de centauri şi de dragoni, viaţa sa capătă cu totul alt interes.

Vladimir Putin refuză să îl elibereze pe Aleksey Navalnîi

Pe de altă parte, ultimele vești de la Moscova arată că Vladimir Putin nu este de acord cu eliberarea lui Aleksey Navalnîi, chiar dacă CEDO a solicitat Rusiei acest lucru. Ministrul Justiţiei din Rusia vede în decizia CEDO o interferarea în sistemul judiciar intern. În plus, ministrul de externe al Rusiei vorbeşte şi despre un amestec al Occidentului în treburile interne ale țării sale.

Este pentru prima dată când Rusia se confruntă cu cererea unei instanţe europene de a elibera un condamnat pe teritoriul ei. Mai la începutul anului, Aleksey Navalnîi a fost reţinut la punctul de control al paşapoartelor de pe un aeroport din Moscova, când se întorcea în țara natală. Venea din Germania, unde fusese tratat după otrăvirea sa care a avut loc în luna august a anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe