Vlad Voiculescu, criticat de un deputat PNL. Ministrul Sănătăţii, acuzat că îl interesează „doar imaginea”

Nicu Stan 17.03.2021, 15:43
Vlad Voiculescu, criticat de un deputat PNL. Ministrul Sănătăţii, acuzat că îl interesează „doar imaginea”

Vlad Voiculescu, criticat de un deputat PNL. Ministrul Sănătăţii, acuzat că îl interesează „doar imaginea”, nu și sistemul sanitar românesc. Ce acuzații mai aduce deputatul Gigel Știrbu ministrului sănătății, citiți în articolul de mai jos.

Deputatul PNL Gigel Știrbu, atac la ministrul Sănătății. Ce acuzații i se aduc lui Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a fost dur criticat de deputatul PNL Gigel Știrbu. Acesta din urmă îl acuză pe ministrul Sănătății că nu este interesat decât de imaginea lui pe Facebook și nu cum ar trebui, de soarta sistemului sanitar din România.

Parlamentarul liberal Gigel Știrbu a reacționat astfel în contextul în care personalul din centrele de vaccinare nu a fost plătit de două luni, iar Vlad Voiculescu aruncă vina pe un funcționar public din Ministerul Sănătății, care „trebuia să completeze o hârtie, să o semneze, să o trimită mai departe„.

Gigel Stirbu spune ca Vlad Voiculescu este interesat doar de imaginea lui
Gigel Stirbu spune ca Vlad Voiculescu este interesat doar de imaginea lui

Un funcționar din Minister, vinovat pentru neplata salariilor din centrele de vaccinare?

Domnule Vlad Voiculescu, nu cred că din cauza unui funcționar din Ministerul Sănătății, de două luni, nu au fost plătite obligațiile financiare pentru personalul medical din centrele de vaccinare care stă în prima linie de combatere a pandemiei.

Sistemul de vaccinare a funcționat datorită acestor eroi care zi de zi au fost acolo și nu datorită faptului că Ministerul Sănătății este condus. Dacă opinia publică nu ar fi tras un semnal de alarmă asupra acestei grave greșeli, personalul medical din centrele de vaccinare risca să nu fie plătit multe luni de acum înainte!

Este bulibăseală în ministerul Sănătății?

Domnule ministru, acest lucru nu arată faptul că e o bulibășeală în instituția pe care o conduceți, ci că nu vă interesează bunul mers al ministerului, decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo.

Acest aspect, pe lângă multe altele, cum ar fi, de exemplu, atitudinea d-voastră vizavi de cele întâmplate la spitalul Matei Balș, ne demonstrează faptul că nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea și postările de pe rețelele social-media!„, este mesajul postat pe Facebook, miercuri, de către deputatul PNL Gigel Știrbu.

Cadrele medicale din centrele de vaccinare nu și-au luat salariile de două luni

Gigel Știrbu  mai spune că este grav că un înalt demnitar al României are un asemenea comportament în momentele grele prin care trece România și îi transmite lui Vlad Voiculescu să se intereseze mai mult de sistemul sanitar românesc decât de postările pe rețele de socializare: „În speranța că aceste cuvinte vor fi un semnal de alarmă pentru d-voastră, vă urez succes și spor la treabă, sper!„, a mai scris Gigel Știrbu.

Cadrele medicale care muncesc în centrele de vaccinare nu sunt plătite de două luni, iar problema este valabilă la nivelul întregii țării, anunța coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță. Plățile trebuie făcute de Ministerul Sănătății, iar Valeriu Gheorghiță a susținut că i-a semnalat de mai multe ori ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, această problemă.

Urmăriți Impact.ro și pe