Diana Șoșoacă râde de Vlad Voiculescu. ”E prima oară când nu fuge de mine”. Ce s-a întâmplat la Senat

Cristian Cojocaru 17.03.2021, 09:52
Diana Șoșoacă râde de Vlad Voiculescu. ”E prima oară când nu fuge de mine”. Ce s-a întâmplat la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a râs de Vlad Voiculescu, în dezbaterea moțiunii simple care îl vizează pe ministrul Economiei, Claudiu Năsui. Avocata a recunoscut că este uimită de faptul că ministrul Sănătății nu mai fuge de ea, așa cum a făcut în cazul incendiului de la Balș.

Diana Șoșoacă este umită de comportamentul lui Vlad Voiculescu

O altă scenă a avut loc în Senat în cadrul dezbaterii moțiunii simple. Diana Șoșoacă s-a declarat uimită de comportamentul lui Vlad Voiculescu.

”Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă.

Senatoarea făcea aluzie la momentul în care se afla în curtea Institutului ”Matei Balș” iar ministrul Sănătății a fugit atunci când a fost întrebat de către Diana Șoșoacă despre incendiul care a cauzat pierderea a 20 de vieți.

”Ce am învățat eu aici, astăzi, la această moțiune? Să am grijă cu cine vorbesc că e posibil ca oricine de aici să fie securist, fiu de securist sau nepot de securist. Să am grijă pentru că, de fapt,toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional”, a mai spus senatoarea Diana Şoşoaca.

Diana Șoșoacă a purtat un tricou pe care scria ”SENATOR TERORIST”, făcând aluzie la declarațiile premierului Florin Cîțu
Diana Șoșoacă a purtat un tricou pe care scria ”SENATOR TERORIST”, făcând aluzie la declarațiile premierului Florin Cîțu

Senatoarea a purtat un tricou pe care scria „SENATOR TERORIST”

Diana Șoșoacă suține despre Claudiu Năsui că ”nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care în conduce”.

„În ceea ce îl privește pe domnul Năsui, pot să spun că dânsul nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care în conduce. Când eu și domnul europarlamentar Terheș ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nici măcar nu a catadicsit să ne răspundă, să ne dea un telefon, din bun simț.

Nu de alta, dar Guvernul este numit, iar Parlamentul este ales de popor și este reprezentantul poporului, iar noi veneam de acolo, de la mineri, cu niște solicitări. Din punct de vedere legal, tot Ministerul Economiei trebuia să vorbească cu minerii”, a afirmat senatoarea.

Diana Șoșoacă se arată nemulțumită de faptul că s-a mai pierdut o zi fără a se rezolva dintre problemele esențiale ale României, aducând drept argument fapul că moțiunea nu va trece. Avocata a apărut în cadrul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena 3, purtând un tricoul pe care scria ”SENATOR TERORIST”, făcând aluzie la declarațiile premierului Florin Cîțu, numindu-i teroriști pe cei care sunt împotriva campaniei de vaccinare.

”Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care lupta pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României. Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Citu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii.Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României”, a spus senatoarea Diana Şoşoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe