Mesajul lui Dragnea, via Codrin Ștefănescu, înainte de moțiunea de cenzură. Ce ar fi transmis fostul șef PSD din închisoare

Alexandru Ioanid 09.10.2019, 14:35
Mesajul lui Dragnea, via Codrin Ștefănescu, înainte de moțiunea de cenzură. Ce ar fi transmis fostul șef PSD din închisoare

Liviu Dragnea ar fi transmis un mesaj din închisoare înainte de moțiunea de cenzură. Cel care atribuie acest mesaj fostului lider PSD este Codrin Ștefănescu, cel care i-a rămas loial fostului șef al social-democraților chiar și după condamnare.

Liviu Dragnea le-ar fi transmis social-democraților un mesaj direct din închisoare, susține Codrin Ștefănescu, fost secretar general al partidului. Ștefănescu a fost îndepărtat, alături de alți oameni loiali lui Liviu Dragnea, imediat după ce Viorica Dăncilă a preluat frâiele partidului.

Codrin Ștefănescu a mai susținut de-a lungul verii că îl vizitează pe Dragnea în pușcărie. De această dată, fostul secretar general al PSD a postat un mesaj de încurajare pe Facebook, înainte de moțiunea de cenzură, pe care i-l atribuie lui Liviu Dragnea.

Mesajul lui Dragnea din închisoare înainte de moțiune, via Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu dă de înțeles că l-ar fi delegat Dragnea să transmită un mesaj al fostului lider PSD înainte de moțiunea de cenzură. Mesajul în care e invocat Liviu Dragnea a fost publicat pe contul de Facebook al lui Ștefănescu.

„Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: sustineți guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem să cedem țara unor neaveniți care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper că toată lumea să înțeleagă exact asta”, a scris Codrin Ștefănescu.

Votul privind moțiunea de cenzură va fi dat joi, 10 octombrie, în plenul reunit al Parlamentului.

Urmăriți Impact.ro și pe