Irina Tănase, mesaj de dragoste transmis lui Liviu Dragnea de ziua sa: „M-am îmbrăcat cu halatul tău. Mi-am dorit să te simt”

Mihai Roșoiu 29.10.2020, 13:23
Irina Tănase, mesaj de dragoste transmis lui Liviu Dragnea de ziua sa: „M-am îmbrăcat cu halatul tău. Mi-am dorit să te simt”

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, i-a transmis acestuia un mesaj de dragoste fierbinte. Blonda a postat câteva cuvinte pe Instagram chiar în ziua de naștere a fostului lider PSD. Partenera lui Dragnea și-a exprimat public dragostea pentru el, postarea fiind apreciată de urmăritorii Irineitf  .

Irina Tănase: „M-am îmbrăcat în halatul tău… Te așteptăm acasă”

Frumoasa iubită a lui Liviu Dragnea nu irosește nicio ocazie de a-și expune sentimentele. Zilele trecute, Irina Tănase a postat un mesaj pentru partenerul său de viață. Chiar în ziua în care politicianul aflat în spatele gratiilor a împlinit 58 de ani, Irina a scris:

”În seara asta, m-am îmbrăcat cu halatul tău, pentru că mi-am dorit să te simt cât mai aproape. Și Pinkie toarce lipită de el, sigur că și ei îi este dor de tine. Îmi lipsești atât de mult că nu pot descrie în cuvinte cât de tare mă doare sufletul, te iubesc și îmi doresc să ieși de acolo sănătos și cat mai curând, să vii înapoi acasă, la noi!” – a scris Irina Tănase pe rețeaua de socializare.

Irina Tanase si Liviu Dragnea formeaza un cuplu de mai bine de doi ani
Irina Tanase si Liviu Dragnea formeaza un cuplu de mai bine de doi ani

Irina Tănase și Liviu Dragnea formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi au fost mereu în atenția publică după dezvăluirea relației lor. De la condamnarea lui Dragnea, Irina Tănase s-a aflat în câteva rânduri pe prima pagină a ziarelor mondene.

Liviu Dragnea, vizitat de Carmen Dan în penitenciar

De ziua lui Liviu Dragnea, acesta a fost vizitat de către Carmen Dan. Fostul ministru de Interne a povestit pe larg cum a decurs revedera cu politicianul.

Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea».

Carmen Dan l-a vizitat pe Liviu Dragnea in penitenciar
Carmen Dan l-a vizitat pe Liviu Dragnea in penitenciar

Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea».

Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, a scris, miercuri, pe Facebook, Carmen Dan.

Chiar dacă nu a fost în vizită la iubitul său, Irina Tănase i-a transmis un mesaj de dragoste lui Liviu Dragnea pentru a-i arăta că se gândește la el. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv cu executare la 3 ani și 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Urmăriți Impact.ro și pe