Motivul pentru care Andreea Bălan e geloasă pe Radu Ștefan Bănică. Ce s-a întâmplat la Antena 1

Stan Filon 21.02.2021, 17:34
Motivul pentru care Andreea Bălan e geloasă pe Radu Ștefan Bănică. Ce s-a întâmplat la Antena 1

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut furori pe scena ”Te cunosc de undeva”! ”Așchia nu sare depart de trunchi”, este o vorbă din popor care se aplică perfect pentru Radu Bănică. Tânărul este talentat ca tatăl și bunicul său, ceea ce s-a văzut cu ochiul liber la ultima ediție a celebrei emisiuni de la Antena 1. Andreea Bălan s-a declarat chiar geloasă!

Andreea Bălan a spus că este geloasă pe Radu Bănică

La ultima ediție ”Te cunosc de undeva” s-a umplut scena de talent! Unul dintre cele mai apreciate numere a fost cel interpretat de Radu Bănică, care a avut rolul Loredanei Groza. Tânărul s-a metamorfozat cu ajutorul angajaților de la machiaj, dar vocea a fost cea care a atras toate aplauzele.

Radu Bănică a făcut furori pe scena ”Te cunosc de undeva” după ce a interpretat celebra melodie ”Zig Zagga”. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să reproducă de minune momentul juratei de la ”X Factor”, iar publicul, dar și colegii l-au adorat pur și simplu.

https://www.youtube.com/watch?v=YbIdBSDh8Wc

Juriul a fost impresionat de numărul lui Radu Bănică

Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au rămas cu gura căscată și s-au aruncat asupra sa cu vorbe care mai de care mai laudative. Andreea Bălan a ținut chiar să precizeze că este geloasă pe numărul de senzație al tânărului.

”Impresionant, într-adevăr! Mă uit la tine și mă gândesc la fetițele mele, să mă moștenească și ele pe mine, puțin mai mult așa, cum și tu îl moștenești pe tatăl tău. Sunt geloasă! Deci îmi place foarte mult de tine! Într-adevăr, ești revelație și atât de tânăr încât să o interpretezi pe Loredana, ”the queen”, care are o energie debordandă și mai ales pe piesa asta. Ai fost 1 la 1. Nici măcar nu l-am văzut pe Radu”, a declarat Andreea Bălan.

Exigenta Ozana Barabanca a rămas și ea impresionată de Radu, căruia i-a transmis că arată senzațional și a fost cucerită de vocea lui. Ozana s-a arătat foarte încântată de transformarea fiului lui Ștefan Bănică, susțind că are o ”expresivitate de netăgăduit”.

”Mi se pare senzațională prezența ta. Te-ai împiedicat la început, după aceea ai mers. Ai intrat într-un alt ton, dar după aceea ți-ai revenit pe tonalitatea corectă. Îmi place că știi să te aduni în momentele de criză și este foarte important. Este o piesă foarte grea, dar trebuie să recunosc, arăți senzațional și ai o expresivitate de netăgăduit”, a spus și Ozana Barabancea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...