Adevărul despre relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, după sărutul pătimaș de la Ferma. Ce se întâmplă acum între fostul soț al Andreei Bălan și vedeta PRO TV

Iancu Andreea / 25.09.2020, 11:40
Adevărul despre relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, după sărutul pătimaș de la Ferma. Ce se întâmplă acum între fostul soț al Andreei Bălan și vedeta PRO TV

Încă nu s-a încheiat divorțul dintre George Burcea și fosta sa soție, Andreea Bălan, însă actorul pare deja să se fi îndrăgostit. Mulți așteaptă cu sufletul la gură să afle adevărul despre George Burcea și Viviana Sposub. Prezent în cadrul emisiunii Ferma, de la PRO TV, concurentul pare să nutrească ceva sentimente pentru colega sa, Viviana. Cei doi au uimit publicul după ce s-au sărutat cu foc în cadrul emisiunii.

Ce se întâmplă, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub

Se pare că show-ul Ferma reușește să schimbe destinul concurenților care îi calcă pragul. Un exemplu sunt Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, care s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii și apoi chiar s-au căsătorit. Iar acum, George Burcea și Viviana Sposub par să le calce pe urme. Conform unor surse cancan.ro, între cei doi concurenți există sentimente sincere, pe care însă sunt nevoiți să le ascundă. Iar motivul este unul cât se poate de serios.

Se pare că cei din conducerea postului au decis ca George și Viviana să nu dezvăluie deocamdată faptul că au o relație, pentru ca totul să fie mărturisit la finalul emisiunii. Astfel, povestea de dragoste trebuie să se păstreze departe de ochii curioșilor pentru a nu strica planurile deja stabilite. Iar acest lucru va fi extrem de dificil, de vreme ce ambii concurenți au plecat din competiția de la Ferma.

Sărut pasional între George Burcea și Viviana Sposub, la plecarea din Ferma
Sărut pasional între George Burcea și Viviana Sposub, la plecarea din Ferma

George Burcea, accidentat, Viviana, eliminată din emisiune

Deși fostul soț al Andreei Bălan părea să se numere printre câștigătorii acestui sezon de la Ferma, actorul pare să fie urmărit de ghinion. El s-a accidentat serios în cadrul uneia dintre ediții și a fost scos din concurs, în urma deciziei producătorilor, conform surselor cancan.ro.

Totuși, înainte de acest incident, Viviana Sposub a fost eliminată împreună cu Octavian Ciovică. La plecarea din Fermă, frumoasa vedetă de la PRO TV a făcut un gest neașteptat față de George. După ce și-a îmbărțișat colegii, Viviana a ajuns și la George. Cei doi s-au îmbrățișat prelung și intens, iar tânăra a decis să îl și sărute rapid, în speranța că nu vor fi surprinși de camere.

Totuși, sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub a fost cât se poate de evident. Iar chipurile celor doi au dezvăluit că este vorba de sentimente adevărate între ei. Rămâne totuși să vedem cum vor evolua cei doi și dacă relația care se zvnoește că există între ei va fi continuată și după finalizarea show-ului de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI