Adela Popescu, declarație emoționantă din partea soțului de ziua ei. Cum arăta vedeta PRO TV, până să ajungă cunoscută. Imagini nemaivăzute de fani

Ioana Nechifor 08.10.2019, 13:00
Adela Popescu, declarație emoționantă din partea soțului de ziua ei. Cum arăta vedeta PRO TV, până să ajungă cunoscută. Imagini nemaivăzute de fani

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV, sărbătorește marți, 8 octombrie, 33 de ani, iar evenimentul nu putea să treacă neobservat de soțul ei, Radu Vâlcan, dar și de prietenii și fanii ei. Artista a fost răsfățată cu numeroase surprize de ziua ei, inclusiv cu o declarație emoționantă postată de partenerul ei de viață în spațiul public. “WOW, dad, ce mesaj frumos!”, i-a răspuns ea. Mai jos, puteți vedea o selecție foto cu prezentatoarea PRO TV, până să ajungă cunoscută!

Adela Popescu, declarație emoționantă din partea soțului de ziua ei

Pe 8 octombrie, Adela Popescu împlinește 33 de ani, motiv pentru care surprizele și urările au curs pe bandă rulantă pentru ea. Nici soțul ei, Radu Vâlcan, nu s-a lăsat mai prejos.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.? La mulți ani, iubirea mea!”, i-a scris Radu Vâlcan, mesajul fiind de o poză în care cei doi soți apar împreună.

Adela Popescu, alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Soțul i-a făcut o declarație emoționantă de ziua ei
Adela Popescu, alături de soțul ei, Radu Vâlcan

Reacția vedetei nu s-a lăsat așteptată. “WOW, DAD, ce mesaj frumos!”, i-a răspuns ea.

Imaginea cu îndrăgostiții a strâns peste 15.000 de aprecieri și numeroase mesaje cu urări pentru Adela Popescu.

Adela Popescu, alături de mentorul ei, Mihai Constantinescu. Imagini din adolescența vedetei PRO TV
Adela Popescu, alături de mentorul ei, Mihai Constantinescu
Imagini cu Adela Popescu din adolescența ei. Imagini nemaivăzute de fani
Imagini cu Adela Popescu din adolescența ei

Cum arăta vedeta PRO TV până să ajungă cunoscută

Adela Popescu a devenit cunoscută publicului din România, după ce a apărut în primele telenovele românești, lansate de postul Acasă TV. Ea a jucat în “Lacrimi de iubire”, “Iubire si onoare” sau “Ingerasii”, dar și în multe alte producții.

Adela Popescu prezintă, alături, de Cove emisiunea Vorbește Lumea
Adela Popescu prezintă, alături, de Cove emisiunea Vorbește Lumea

A cochetat și cu muzica. Într-o perioadă, a fost membră a trupei Dj Project. Acum, Adela Popescu, mămică a doi copii,  se dedică familiei sale, și este prezentatoare a emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV.

În adolescență, își purta părul lung ca și în prezent. De fapt, în ciuda trecerii timpului, nu sunt prea mari diferențe, iar anii care s-au scurs nu și-au lăsat amprenta din punct de vedere fizic asupra prezentatoarei de la PRO TV.