Viviana Sposub, concurenta de la Ferma, a dat cărțile pe față. Ce dezvăluire a făcut vedeta PRO TV după sărutul pătimaș cu George Burcea

Mirabela Vasile 11.09.2020, 13:40
Viviana Sposub, concurenta de la Ferma, a dat cărțile pe față. Ce dezvăluire a făcut vedeta PRO TV după sărutul pătimaș cu George Burcea

Se pare că sărutul pătimaș dintre Viviana Sposub și George Burcea a creat vâlvă în mediul online și chiar multe controverse. Viviana Sposub a făcut declarații și a încercat să lămurească situația. Fosta asistentă de la ”Vorbește lumea” a mărturisit ce s-ar întâmpla de fapt dacă s-ar îndrăgosti pe parcursul emisiunii ”Ferma”. Chiar dacă cei doi nu au confirmat că ar avea o relație de natură sentimentală, scenele surprinse arată cu totul și cu totul altceva.

Ce spun gurile rele despre George Burcea și Viviana Sposub

Totodată, faptul că fosta prezentatoare meteo de la Antena 1 nu a vorbit până acum de viața sa amoroasă, iar George Burcea este despărțit de câteva luni de Andreea Bălan cu care are doi copii, face loc de discuții pentru gurile rele. Imediat după primul episod a emisiunii ”Ferma”, Viviana Sposub a făcut declarații care mai de care mai interesante.

”N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit”, a spus Vivian Sposub, potrivit Ciao.

Viviana Sposub are 22 de ani și pune inimile tuturor bărbaților pe jar

Viviana Sposub are doar 22 de ani și este una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc. Tânăra focoasă este absolventa Școlii Naționale Politice și Administrative, dar și a cursurilor Intact Media Academy. La doar câteva luni de la absolvirea cursurilor Intact, Viviana și-a făcut simțită prezența la rubrica meteo din cadrul Observatorului.

Cine este cu adevarat Viviana Sposub
Cine este cu adevarat Viviana Sposub

Pentru faptul că îi plăcea să participe în cadrul festivalurilor și a petrecerilor, acest lucru i-a creat probleme și a pus-o în vizorul șefilor săi de la acea vreme, iar din păcate pentru ea a fost ”pusă pe liber”.

George Burcea nu a uitat-o pe Andreea Bălan

De asemenea, George Burcea dă de înțeles că povestea cu Andreea Bălan nu a luat sfârșit. Actorul a declarat în cadrul unui interviu că jurata ”Te cunosc de undeva” va rămâne mereu în inima lui și nu își va șterge niciodată tatuajul pe care îl are cu aceasta: „Andreea e mama copiilor mei’.

George Burcea nu a uitat-o pe Andreea Balan
George Burcea nu a uitat-o pe Andreea Balan

Declarația acestuia vine în ciuda faptului că cei doi au divorțat, iar în ultimele luni și-au adresat cuvinte grele în public.

Urmăriți Impact.ro și pe