Viviana Sposub a înnebunit toți bărbații de la Ferma. De cine s-a amorezat acum vedeta de la PRO TV: „E puțin înfierbântat de la abstinență”

Iancu Andreea 23.09.2020, 08:55
Viviana Sposub a înnebunit toți bărbații de la Ferma. De cine s-a amorezat acum vedeta de la PRO TV: „E puțin înfierbântat de la abstinență”

S-a făcut remarcată după ce l-a sărutat în timpul emisiunii pe George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Însă, Viviana Sposub nu se oprește aici. De data aceasta, vedeta de la PRO TV a trecut la un nou concurent de la Ferma. Cine este bărbatul pe care îl consideră „puțin înfierbântat”.

El este noul partener al Vivianei Sposub la Ferma

Idila dintre Viviana Sposub și George Burcea a fost pe buzele tuturor după ce câteva zile s-a vorbit doar despre sărutul dintre cei doi. Frumoasa brunetă a reușit să ajungă în centrul atenției cu această reacție, ba chiar s-a aliat cu Anna Lesko în comentarii despre relația de cuplu a fostului Andreei Bălan.

Cum idila cu George s-a încheiat, acum Viviana se pregătește de o nouă cucerire. În edițiile recente de la Ferma, vedeta s-a apropiat de un alt concurent. Actorul Paul Diaconescu și Viviana Sposub vor împărți chiar și patul împreună. Potrivit formatului emisiunii, cei doi vor dormi în același pat, fără ca ceva intim să aibă loc. Totuși, Viviana mărturisește că între ei există totuși o tensiune.

„Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”, a spus vedeta în fața camerelor despre noul ei partener.

Viviana Sposub, prezentatoare la Vorbește Lumea
Viviana Sposub, prezentatoare la Vorbește Lumea

Cine este Viviana Sposub, focoasa de la Ferma

Deși mulți au remarcat-o în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la PRO TV, Viviana are un trecut în televiziune. Înainte de a deveni partenera lui Cove și a Adelei Popescu, Viviana a lucrat la Antena 1. Frumoasa prezentatoare se ocupa de rubrica meteo de la Observator. Ea și-a luat la revedere de la telespectatori printr-un mesaj în direct.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus Viviana, înainte de plecarea de la rubrica de meteo a Observatorului.

Pe de altă parte, Viviana este și vlogger, având un canal de YouTube. De asemenea, vedeta cochetează și cu muzica după ce a făcut pian și canto timp de 12 ani. Șefa de promoție a Liceului de Artă Ștefan Luchian din Botoșani a cântat în adolescență într-un grup muzical numit Cheia Sol.

Ulterior, prezentatoarea a absolvit cursurile Intact Media Academy și a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...