VIDEO

Vitali Klitschko, gest emoționant. A împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, din armata care apără capitala, cu ocazia zilei de 8 martie

Sorin Barbu 08.03.2022, 15:02
Vitali Klitschko, gest emoționant. A împărțit flori doamnelor și domnișoarelor, din armata care apără capitala, cu ocazia zilei de 8 martie

Vitali Klitschko nu a uitat de ziua de 8 Martie, deși Kievul se află de zile bune sub asediul forțelor ruse. Primarul orașului a ieșit pe stradă și a împărțit lalele doamnelor și domnișoarelor din armata Ucrainei. În jurul lui se văd ridicate baricade, semn că oficialii orașului se gândesc la varianta unui atac terestru.

Vitali Klitschko a împărțit flori cu ocazia zilei de 8 martie

Vitali Klitschko este primarul orașului Kiev și nu a plecat din localitate deși am intrat în a 13-a zi de când Rusia și-a început ofensiva cruntă, care a semănat moarte și durere. Nu s-a speriat nici de rachetele care au lovit capitala și nici de zvonurile care îl avertizau că mai mulți mercenari au primit misiunea de a-l elimina.

Fostul campion mondial a rămas pe poziții, alături de fratele său. A transmis multe mesaje de încurajare și le-a cerut ucrainenilor să lupte, oferind chiar exemplul personal, pentru că Vitali susține că a împușcat șase militari ruși, care pregăteau o diversiune.

În ziua de 8 martie a renunțat la armă și la echipamentul militar și a ieșit pe stradă ca să dea flori. A împărțit lalele, cu zâmbetul pe buze, și le-a îmbrățișat pe câteva dintre femeile din armata Ucrainei. „Sărbători fericite vouă, cele mai bune, cele mai frumoase și cele mai de încredere”, a fost mesajul lui.

https://www.youtube.com/watch?v=51PATY5Mt2I&ab_channel=NehatDuraku

În jurul lui s-au văzut o mulțime de baricade, ridicate chiar de localnici. Semn clar că se așteaptă o ofensivă rusă de proporții cu tancuri, vehicule blindate și infanterie. Aceste baricade au fost vizibile și în mesajul înregistrat astăzi de președintele Volodimir Zelenski.

„În timp ce rușii sunt de vină pentru crime, responsabilitatea este împărțită de cei care timp de 13 zile din birourile lor din Occident nu au putut să aprobe o decizie evident necesară, de a securiza spațiul aerian ucrainean împotriva asasinilor ruşi”, a spus președintele ucrainean, conform The Kyiv Independent.

Urmăriți Impact.ro și pe