Vitali Klitschko a pus mâna pe arme și a transmis un mesaj militarilor din Rusia. „Plecați acasă, nu aveți nimic de găsit aici”

Sorin Barbu 28.02.2022, 15:07
Vitali Klitschko a pus mâna pe arme și a transmis un mesaj militarilor din Rusia. „Plecați acasă, nu aveți nimic de găsit aici”

Fostul campion mondial de box, Vitali Klitschko, a îmbrăcat uniforma militară și a pus mâna pe arme, gata să-și apere țara. Primarul orașului Kiev a acordat un interviu în care le-a transmis rușilor să plece acasă și a spus că este mândru că armata din Ucraina a rezistat extraordinar în fața unui adversar numeros și foarte bine dotat cu tehnică militară.

Vitali Klitschko, mesaj hotărât din mijlocul orașului atacat

Orașul Kiev este principala țintă a armatei ruse. Este centrul de comandă și „inima Ucrainei”, poate și de aceea trupele atacatoare au încercat de mai multe ori să-l înconjoare și să-l cucerească. Oamenii de aici trăiesc în teroare. Se adăpostesc în stațiile de metrou și în buncăre, în momentul în care se declanșează alarmele aeriene, și încearcă să nu se panicheze, deși sunt cozi foarte mari în fața magazinelor alimentare, a farmaciilor și a bancomatelor.

În aceste condiții grele, unul dintre personajele în care au mare încredere este Vitali Klitschko. Fostul campion mondial de box este primarul orașului și a spus că este gata să apere Ucraina cu arma în mână. Alături de el este fratele lui.

Vitali a cerut de multe ori ajutor internațional, prin intermediul jurnaliștilor din străinătate, iar acum a îmbrăcat uniforma militară și a acordat un interviu jurnaliștilor de la The Sun.

Întrebat care este mesajul pentru soldații ruși, a răspuns fără ezitare: „Plecați acasă, nu aveți nimic de găsit aici! Sperăm ca rușii să ia decizia să se întoarcă în Rusia!”.

Vitali Klitschko a spus că este mândru pentru că armata, dar și populația civilă, au respins foarte multe atacuri și au lovit puternic adversarul.

„Dar văd atât de mulți oameni, cu toții mândri de armata noastră, îi văd pe ucraineni cum își apără capitala, cum își apără casele și familiile…

Respect pentru toți cei care sunt gata de luptă pentru țara noastră!”, a mai spus fostul campion mondial de box.

https://www.youtube.com/watch?v=yWGlR9tY7ys&ab_channel=TheSun

Urmăriți Impact.ro și pe