Viorica și Ioniță de la Clejani au salvat-o din nou pe Margherita. Ce s-a întâmplat cu femeile bătute de fiica lor (exclusiv)

Ioana Bucur 12.03.2021, 17:35
Viorica și Ioniță de la Clejani au salvat-o din nou pe Margherita. Ce s-a întâmplat cu femeile bătute de fiica lor (exclusiv)

Un părinte ar face orice pentru a-și proteja copilul, chiar și atunci când știe foarte bine că a greșit. Poate cel mai bun exemplu sunt „Clejanii”, care au mărturisit în mai multe rânduri că vor merge până în pânzele albe pentru fiica și fiul lor. Și au dovedit-o. Viorica și Ioniță de la Clejani au salvat-o din nou pe Margherita. Surse au dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, ce s-a întâmplat cu femeile bătute de fiica artiștilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani au salvat-o din nou pe Margherita

Nu e ușor să fii părinte de fată, dar nimic nu i-ar fi putut pregătiă pe Viorica și Ioniță de la Clejani pentru problemele uriașe pe care le are fiica lor, în ultima perioadă. Tânăra a fost implicată într-un incident violent, în luna septembrie a anului trecut, când a bătut, scuipat și amenințat două femei de la o agenție imobiliară. Cele două au cerut ajutorul Poliției, însă Margherita plecase deja de la fața locului în momentul în care au ajuns oamenii legii.

„La data de 16 septembrie a.c. (n.red. 2020), în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale.”

Viorica de la Clejani a răbufnit! Reacția neașteptată a artistei, după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată
Margherita

După acest episod, a fost deschis un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările au continuat pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. Acum, reporterii Playtech au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, atunci.

„Cele doua fete agresate sunt atât prietene, cât și colege, lucrează la o agenție imobiliară, aflată lângă atelierul de haine al Margheritei, de pe Calea Victoriei. Margherita le tot urmărea, d-abia aștepta să înceapă un scandal. În ziua aceea, s-a dus peste ele. Pe una dintre ele a zgâriat-o și se pare că a și mușcat-o, iar pe cea de-a doua angajată a agenției imobiliare ar fi agresat-o verbal, când a intervenit. După incident, fata Clejanilor nu a mai trecut câteva zile pe la atelier”, au declarat surse, pentru Playtech.

Ce au făcut artiștii pentru a-și ajuta fiica

Cu toate că, potrivit art. 193 din Codul Penal, „lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, sau „fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”, Margherita de la Clejani a scăpat de pedeapsă.

Potriviti surselor Playtech, cele două femei și-au retras plângerile, între timp, și tot sursele spun ca Viorica si Ioniță le-ar fi oferit femeilor despăgubiri materiale, ca să compenseze daunele psihice. Astfel că Clejanii au fost nevoiți să le convingă pe cele două femei să își retragă plângerea. Unde mai pui că acesta ar fi fost al treilea dosar penal pentru Marga și și-ar fi putut lua pedeapsa cu executare.