Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa lui Iohannis: „Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe”

Diana Radu 22.10.2019, 17:44
Viorica Dăncilă, un nou atac la adresa lui Iohannis: „Nu avem nevoie de un președinte care nu lucrează după ora 18.00, că are somnul de frumusețe”

Viorica Dăncilă nu ratează nicio ocazie pentru a sublinia că Klaus Iohannis nu este un președinte bun. Recent, candidadtul PSD la alegerile prezidenţiale de luna viitoare, Viorica Dăncilă, a declarat în cadrul unei dezbateri cu simpatizanţi ai PSD din Moldova, că Iohannis a promovat multă ură și dezbinare între români. Iar lista acuzelor pe care Dăncilă i le aduce lui Iohannis este mult mai lungă.

„Avem un preşedinte care în cinci ani de zile nu a existat, un preşedinte care trebuia să vină în toate zonele ţării, un preşedinte care să ceară respect pe plan extern, care să ţină cu România şi cu românii, să aducă echilibru şi consens, un preşedinte care să ne reprezinte aşa cum suntem noi românii, calmi, oneşti, harnici, oameni care nu jignim. A adus atâta dezbinare în această ţară şi atâta ură în sufletul unora şi sper ca această ură să se întoarcă împotriva celui care a creat-o”, a spus Viorica Dăncilă.

Virorica Dăncilă lansează un nou atac împotriva lui Klaus Iohannis

De asemenea, Viorica Dăncilă, a mai precizat că România are nevoie de un preşedinte care să lucreze 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână. Nu un președinte ca Iohannis, al cărui program se termină la ora 18:00.

Viorica Dancila lanseaza un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis
Viorica Dancila lanseaza un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis
„Avem nevoie de un preşedinte care să muncească 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, nu avem nevoie de un preşedinte care din când în când dintr-o vacanţă mai vine şi atacă guvernul sau atacă parlamentul sau pe cineva care l-a deranjat. Nu avem nevoie de un preşedinte sau de un partid care nu lucrează sâmbăta şi duminica pentru că e ziua de odihnă, care nu lucrează după ora 18.00 că are somnul de frumuseţe. (…) Pentru mulţi dintre români nu există sâmbătă sau duminică şi lucrează până noaptea târziu. Avem nevoie de un preşedinte care să nu dea dovadă de aroganţă. Mă uit la candidatul Iohannis, are atât de multă încredere că va câştiga încât nu vine între oameni, nu discută cu oamenii, nu îl vedem decât în grupul PNL, nu-i pasă în rest de ce se întâmplă. Nu face campanie pentru că postul de preşedinte i se cuvine”, a mai declarat Viorica Dăncilă.
Urmăriți Impact.ro și pe