Viorica Dăncilă, apariție răvășitoare alături de Adrian Năstase, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu FOTO

Fostul premier al României a avut o apariție cât se poate de spectaculoasă, fiind fotografiată în compania lui Adrian Năstase. Nu este pentru prima dată când Viorica Dăncilă își face apariția și la evenimente mai puțin oficiale, cum ar fi botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. La creștinarea fetiței prezentatoarei TV a participat și Gabriela Firea, primarul Capitalei fiind chiar nașa de botez a copilei.

Viorica Dăncilă, apariție răvășitoare alături de Adrian Năstase

Viorica Dăncilă, apariție răvășitoare alături de Adrian Năstase, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu FOTO

Fostul premier al României apare într-o imagine pe Instagram alături de Mircea Geoană și Adrian Năstase

Viorica Dăncilă și-a făcut apariția în weekend la botezul care a avut loc la Parohia Sfânta Vineri Pajura, acolo unde s-a întâlnit și pozat alături de Adrian Năstase. După slujba de creștinare a fetiței Alessandrei Stoicescu, evenimentul s-a mutat într-un loc privat, acolo unde a avut loc petrecerea de botez. Au fost clipe marcate de numeroase surprize, mai ales că nu foarte mulți dintre invitați se așteptau să o regăsească în rândul lor chiar pe Viorica Dăncilă.

Printre cei care au celebrat fericitul moment din viața noilor părinți au fost și fostul premier al României, dar și nume grele din lumea mondenă de la noi. La capitolul ținută, Viorica Dăncilă a îmbrăcat o rochie elegantă, într-o nuanță de verde închis, la care a accesorizat o broșă de dimensiuni considerabile. Pentru că s-a bucurat să se regăsească printre atâtea personalități, fostul prim-ministru nu a ratat ocazia și a făcut și mai multe fotografii. S-a pozat alături de Adrian Năstase și Mircea Geoană, dar și împreună cu fetița Alessandrei Stoicescu.

Viorica Dăncilă s-a pozat cu bebelușul Alessandrei Stoicescu

Viorica Dăncilă, apariție răvășitoare alături de Adrian Năstase, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu FOTO

La botezul fiicei Alessandrei Stoicescu au participat și Viorica Dăncilă, dar și Rovana Plumb

Imaginile de la botezul de marcă din weekend au ajuns cât se poate de repede și pe rețelele sociale, iar unii dintre internauți au apreciat fotografiile, pe când alții au preferat să transmită injurii adresate membrilor PSD. De asemenea, chit că a afișat o mină relaxată pe timpul petrecerii de botez, Viorica Dăncilă are emoții din pricina lui Liviu Dragnea, în plină campanie electorală. Acesta vrea să sesizeze Curtea de Justiție a Uniunii Europene, în ceea ce privește dosarul de la Curtea de Apel București, în care contestă noua conducere a partidului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI