Viorica Dăncilă, “învârtita” în Maramureş. Fostul premier a făcut spectacol la nunta unui coleg din PSD

Viorica Dăncilă, "învârtita" în Maramureş. Fostul premier a făcut spectacol la nunta unui coleg din PSD

Viorica Dăncilă a jucat ”învârtita” în Maramureș. Fostul premier a făcut spectacol la nunta colegului din PSD Gabriel Zetea, președintele CJ Maramureș.

Viorica Dăncilă, “învârtita” în Maramureş

Se spune că emoția care persistă cel mai mult este tristețea. Nu este cazul aici, căci Dăncilă a trecut repede peste momentul în care a pierdut guvernarea. Mai clar, mulți social-democrați, printre care premierul interimar Viorica Dăncilă, candidat la prezidențiale, Eugen Teodorovici, Lia Olguța Vasilescu, Doina Pană, Marcel Ciolacu au participat sâmbătă, 12 octombrie, la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești.

Petrecerea din județul Maramureș a avut loc după ce în dimineața acelei zile membrii PSD se adunaseră la București, la Romexpo, pentru relansarea candidaturii prezidențiale a Vioricăi. Nuntă fără dans și petrecere fără lăutari nu se poate, așa că, toți mesenii au lăsat deoparte telefoanele și au încins ringul de dans. În mediul online au apărut imagini cu fostul premier de la nunta lui Gabriel Zetea dansând de mama focului.

În imagini se poate vedea că oficialul, care purta o rochie lungă, cu motive maramureșene, joacă învârtita, un dans caracterizat printr-o ritmică extrem de bogată și variată, după ce altă înregistrare o surprindea într-o horă.

Mesajele nuntașilor pentru colegul proaspăt căsătorit

  • „În Casa Domnului pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”, a scris în mediul online preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş.
  • „Casa de piatra, Gabi Zetea! Cu Doina Pană si Viorica Dăncilă”, a scris Lia Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie în care se află împreună cu Viorica Dăncilă și Doina Pană.

Petrecerea a avut loc la Casa de Petrecere a Moroșenilor, unde au participat 800 de oameni. Cunoscuții interpreți de muzică populară, soții Giurgi, au dat start petrecerii. Pe scenă au urmat să performeze Vlad Miriță, Dinu Iancu-Sălăjanu, Loredana Groza și Aurel Tămaș.