VIDEO | Ce a făcut Viorica Dăncilă, cu câteva ore înainte ca Iohannis să numească noul premier: “Vă chem alături de mine”

Ciprian Ioana 15.10.2019, 12:37
VIDEO | Ce a făcut Viorica Dăncilă, cu câteva ore înainte ca Iohannis să numească noul premier: “Vă chem alături de mine”

Marți, 15 octombrie, este ziua în care președintele Klaus Iohannis va anunța numele premierului desemnat. În aceeași zi, cu câteva ore înainte, premierul demis Viorica Dăncilă a decis să-și îndrepte atenția către fanii săi pe de pe internet.

Premierul demis Viorica Dăncilă și-a lansat clipul de campanie, marți, pe Facebook. Videoclipul, care are o durată de aproximativ 30 de secunde, prezintă diverse cadre din România, cu oameni din mai multe categorii profesionale, care rup o pâine.

Printre ei se numără angajați din uzine și preoți.

La finalul videoclipului apare și candidata PSD la prezidențiale – Viorica Dăncilă, care ține, la rându-i, o pâine în mâini.

Interesant este că pâinea șefei PSD este deja ruptă. 

Viorica Dăncilă a lansat clipul de campanie în ziua în care Iohannis desemnează premierul

Viorica Dăncilă s-a inspirat din filmul Rocky. A intrat oficial în cursa pentru prezidențiale
Viorica Dăncilă, la lansarea candidaturii pentru prezidențiale

Șefa PSD, Viorica Dăncilă, și-a lansat, marți, clipul de campanie. Este aceeași zi în care președintele Iohannis este așteptat să anunțe numele premierului desemnat.

Postarea Vioricăi Dăncilă de pe Facebook a fost însoțită și de un mesaj.

“Lupt pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună. Pentru mai multă încredere, pentru unitate, pentru respect și bunăstare. Pentru ziua de mâine. Vă chem alături de mine în aceste alegeri, pentru ca, împreună, să continuăm să luptăm pentru România și pentru fiecare român!”, a scris Viorica Dăncilă.

La finalul clipului apare mesajul de campanie al PSD pentru prezidențiale “Luptăm pentru fiecare român”.

Viorica Dăncilă și-a lansat candidatura la prezidențiale, sâmbătă, în cadrul unui eveniment organizat la Romexpo. Se întâmpla la două zile după ce Guvernul său era demis în Parlament prin moțiune de cenzură.

“Intru în campania electorală cu gândul la fiecare român care trebuie să creadă în această țară și în viitorul lor. Cu dorința de a avea alături de mine cât mai mulți români, echipa PSD și fiecare care are speranță încredere că putem să mișcăm lucrurile în această țară. Am demonstrat acest lucru ca premier. Pot să mă uit în ochii fiecărui român. Nu am luat nicio măsură împotriva românilor și cred că pot demonstra aceeși determinare și aceeași luptă pentru România și pentru români și în calitatea de președinte”, declara Viorica Dăncilă.

.