Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur. Și-a povestit drama prin care trece, ce face Oana pentru el

Badea Violeta, Diana Dumitrache 20.10.2021, 17:19
Viorel Lis nu se mai poate deplasa singur. Și-a povestit drama prin care trece, ce face Oana pentru el

Viorel Lis are în prezent vârsta de 77 de ani și bătrânețea începe să-și spună cuvântul. Fostul edil al Capitalei întâmpină grave probleme de sănătate. Acesta nu se mai poate deplasa singur. Iată drama prin care trece.

Ce probleme de sănătate are Viorel Lis

Viorel Lis se apropie cu pași repezi de vârsta de 80 de ani, iar problemele de sănătate au început să-i dea mari bătăi de cap. Fostul edil al Capitalei nu se mai poate deplasa singur. De o bună bucată de timp, acesta suferă de o pareză, însă lucrurile s-au agravat în ultimul timp.

Soțul Oanei Lis nu îți mai simte membrele inferioare, ceea ce îl face să se deplaseze doar cu ajutorul unui cadru. Astfel, fostul primar al Bucureștiului a ajuns să-și petreacă timpul mai mult în camera sa.

„Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana.

Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, a spus Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce probleme de sanatate are Viorel Lis
Ce probleme de sanatate are Viorel Lis

Oana i-a rămas alături

De-a lungul timpului, gurile rele au spus despre Oana că stă cu Viorel doar din interes. Cu toate astea, blondina le-a demonstrat tuturor cum stau lucrurile, de fapt. Cei doi au împlinit nu mai puțin de 23 de ani de relație, iar Oana i-a fost alături partenerului ei de viață atât la bine, cât și la greu.

În aceste momente cumplite, femeia îl îngrijește cu multă atenție. Pentru toate aceste sacrificii, fostul edil al Capitalei a ținut să îi mulțumească. Acesta s-a arătat foare recunoscător pentru toată dragostea pe care o primește de la soția lui.

„Îi mulțumesc Oanei dacă nu ar fi ea, ce aș face. Cred că ies din casă o dată la o săptămână, când mă scoate ea. . E extraordinar de bine că sunt Oana”, a mai spus fostul primar al Capitalei.

„El îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte”

În urmă cu ceva timp, Oana Lis a declarat că a vorbit cu soțul ei despre momentul în care acesta va părăsi această lume. Vedeta a dezvăluit ce i-a spus fostul edil al Capitalei. Iată mesajul emoționant pe care i l-a transmis.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat.

Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, spunea Oana Lis la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...