De ce nu vrea Viorel Lis să adopte un copil, spre disperarea Oanei. „E periculos”

Stan Filon 13.09.2021, 15:51
De ce nu vrea Viorel Lis să adopte un copil, spre disperarea Oanei. „E periculos”

Este scandal monstru în familia Oanei și a lui Viorel Lis, iar de data aceasta subiectul este unul foarte important! Oana Lis vrea să înfieze un copil, iar Viorel Lis se opune cu toate puterile care i-au mai rămas, însă mai tânăra sa soție nici nu vrea să audă.

De ce nu vrea Viorel Lis să adopte un copil

Oana Lis a demarat deja toate procedurile pentru a înfia un copil, chiar dacă soțul său, Viorel Lis, se opune cu vehemență. Blondina și-a luat deja certificat de părinte adoptator, iar acum acum aşteaptă nerăbdătoare să primească o veste pozitivă din partea autorităţilor.

Viorel Lis se opune adoptării unui copil, deoarece spune că nu știe din ce familie se trage copilul și ce gene a moștenit! ”E periculos, pentru că nu știi caracterul omului”, a spus Viorel Lis, într-un interviu la Antena Stars. A fost contrazis pe loc de soția sa: ”Asta e părerea ta, Viorel! Te rog frumos, nu intrăm în subiectul ăsta. Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel.

De ce nu vrea Viorel Lis sa adopte un copil
De ce nu vrea Viorel Lis sa adopte un copil

Oana Lis: ”El are copiii lui”

El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?”, a fost replica Oanei Lis. Fostul edil al Bucureștiului are doi copii, dintr-o căsnicie anterioară, însă nu are o relație prea bună cu copiii săi, Alina și Adrian Lis.

Oana Lis este psiholog cu acte-n regulă. Vedeta și-a deschis de ceva timp cabinet de consiliere psihologică. O ședință costă numai 97 de lei!

„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și eu pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ. Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!”, a anunțat Oana Lis, pe site-ul ei de consiliere psihologică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...