Oana Lis, mărturisiri dureroase despre Viorel Lis: „Aș vrea să fiu îngropată lângă el”

Ioana Bucur 15.08.2021, 23:02
Oana Lis, mărturisiri dureroase despre Viorel Lis: „Aș vrea să fiu îngropată lângă el”

Formează unul dintre cele mai contestate cupluri din spațiul public românesc. Chiar dacă sunt împreună de ani buni, gurile rele au vorbit mereu despre interesele „ascunse” ale femeii, acuzând-o că ar iubit mai mult banii decât pe fostul primar. Acum, Oana Lis a făcut mărturisiri dureroase despre Viorel Lis.

Oana Lis a închis gura cârcotașilor. Ce a dezvăluit despre Viorel Lis

Oana și Viorel Lis sunt o adevărată apariție în showbiz-ul românesc. Diferența mare de vârstă ce îi separă pe ce doi a iscat mereu discuții, mulți fiind convinși că blonda era interesată, de fapt, de averea fostului edil. Anii au trecut, iar cei doi sunt inseparabili, dovadă clară că toate zvonurile și bârfele legate de ei nu aveau nicio legătură cu realitatea.

Au fost împreună la bine, acum, din nefericire, se pare că a venit momentul ca Oana să îi fie alături soțului ei într-o perioadă mai dificilă, care are mai multe probleme de sănătate. Fostul primar al Bucureștiului are mai dificultăți în a se deplasa, iar blondina nu poate să-l lase singur și nici nu vrea.

„Eu nu plec nicăieri fără el. Mi se pare aiurea să plec fără el și să îl las acasă. Am și momentele mele când mă relaxez singură, însă nu plec pentru mult timp. Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui. Viața este scurtă, am avut oameni dragi care mi-au dispărut. Uneori, rămâi cu regrete. Aşa mă gândesc și când vine vorba de Viorel. M-am maturizat.

Viorel este familia mea, este totul. Trebuie să înțelegeți asta! Încerc să mă bucur de viaţă aşa cum este. Găsesc un echilibru!” , a explicat Oana Lis la un post de televiziune.

Oana Lis, mărturisiri dureroase despre Viorel Lis
Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel, aflat într-o stare deplorabilă din cauza problemelor de sănătate

„Vorbeam despre groapă”

De fapt, problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă l-au făcut pe Viorel Lis să să gândească la finalul vieții sale. Fostul primar a ajuns să vorbească cu soția sa despre locurile de veci.

„Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, a spus Oana Lis.

Oana a dezvăluit că soțul o încurajează să meargă în oraș, să se întâlnească cu prietenii, însă nu îi place să îl lase singur:

„Mai diseară mă întâlnesc cu niște prieteni. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, a mai dezvăluit soția lui Viorel Lis.

Urmăriți Impact.ro și pe