Viorel Lis, de urgenţă pe masa de operaţie. Problemele se ţin lanţ de fostul edil

Andra Daoud 07.03.2022, 11:41
Viorel Lis, de urgenţă pe masa de operaţie. Problemele se ţin lanţ de fostul edil

Problemele de sănătate se țin lanț de Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei a ajuns pe mâinile medicilor duminică dimineața și a suferit o intervenție de urgență la inimă. Soția lui a anunțat pe Facebook că Viorel Lis este internat la spitalul Floreasca. Este pentru a doua oară în ultima lună când edilul are nevoie de îngrijiri medicale, după ce în luna februarie a suferit arsuri la picioare.

Viorel Lis, de urgenţă pe masa de operaţie

Viorel Lis a suferit un preinfarct și a ajuns de urgență la spital. Soția lui, Oana, a anunțat că fostul edil al Capitalei a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia i-a fost montat un stent la inimă. Fostul primar se află acum la Terapie Intensivă, la spitalul Floreasca, unde se reface în urma intervenției suferite duminică.

Ştiți cum e la noi, de la bal la spital… Deci, azi, pe fondul diabetului, această boală perversă care te mănâncă pe interior… si a altor chestii… Vio a facut un preinfarct. I s-a pus un stent si acum e la terapie intensivă. Multumesc super-medicilor de la Spitalul Floreasca că l-au stabilizat și operat foarte repede și sper din tot sufletul să evolueze bine situația lui în continuare. Imi pare rău că nu pot fi acum alături de el fizic, dar el cred că știe cât de mult îl iubesc și că îl aștept acăsică…” a scris Oana Lis pe Facebook.

Viorel Lis, de urgenţă pe masa de operaţie. Problemele se ţin lanţ de fostul edil
Viorel Lis a suferit un preinfarct, în urma căruia i s-a montat un stent la inimă

Problemele se țin lanț de fostul edil

Este pentru a doua oară în mai puțin de o lună când Viorel Lis are nevoie de îngrijiri medicale. În urmă cu câteva săptămâni, a suferit arsuri severe și a ajuns la spital. Fostul primar a vrut să se încălzească și a adormit cu picioarele pe un radiator. Din cauza arsurilor suferite, nu a mai putut să se deplaseze singur, fiind nevoie de soția lui să îl ajute.

Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape. Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana. Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, declara Viorel Lis, la momentul respectiv.

Viorel Lis suferă și de diabet, din cauza căruia are complicații, iar la sfârșitul anului 2021 a fost infectat și cu virusul Covid-19. Din fericire, a avut o formă moderată a bolii, însă a ajuns la spital unde i s-a administrat oxigen și a avut parte de o recuperare greoaie după boală.

Urmăriți Impact.ro și pe