Cine moşteneşte toată averea lui Viorel Lis. Oana a povestit ce se întâmplă cu afacerile familiei

Stan Filon 11.01.2022, 13:52
Cine moşteneşte toată averea lui Viorel Lis. Oana a povestit ce se întâmplă cu afacerile familiei

S-a aflat acum cine va moșteni averea lui Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al Capitalei și-a pus toate actele în ordine și știe exact cine va beneficia de bunurile sale lumești, atunci când el nu va mai fi. Puțini știu, dar Viorel Lis a mai fost căsătorit în trecut și are și doi copii din acel mariaj.

Iată cine moşteneşte toată averea lui Viorel Lis

Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a avut o viață plină, alături de frumoasa sa soție, Oana Lis. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil a început să se gândească la ce este mai rău. Pentru asta, vrea ca totul să fie aranjat, atunci cnd pleacă și vrea să știe că partenera sa de viață nu va fi nevoită să mai alerge cu acte pe la instituțiile statului.

Lis a decis ca toată averea sa să îi revină soției sale, Oana Lis, cu care este împreună de mai bine de 24 de ani. Aceasta a primit și afacerea familiei, care în prezent doar adună datorii. Este vorba despre o societate comercială care are ca obiect de activitate ”agenții de publicitate” și la care Oana Lis a devenit asociat unic.

Cine mosteneste toata averea lui Viorel Lis
Cine mosteneste toata averea lui Viorel Lis

Viorel Lis vrea să lase toate actele în ordine

Acest lucru s-a întâmplat încă din 2016, atunci când Viorel Lis a ieșit de tot din afacere. Firma Oanei Lis, ”Atractiv Trading SRL”, este o gaură neagră, de fapt. În 2020 a „produs” doar 934 de lei dar a înregistrat pierderi de peste 36.000 de lei, datoriile societății ajungând până la 795.000 de lei. Agenția nu are nici un angajat și nu mai avusese activitate din anul 2001.

Chiar dacă Viorel Lis a mai fost căsătorit și are și doi copii, aceștia nu vor moșteni nimic de la tatăl său. Fostul edil spune că urmașii spi și-au primit partea de moștenire atunci când a făcut partajul cu fosta soție, iar acum singura care va beneficia de averea sa va fi Oana Lis.

„Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că ”vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit”. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a declarat Viorel Lis într-o emisiune de televiziune.

Dar care este, mai exact averea lui Viorel Lis? Ei bine, cei doi soți dețin un apartament în București, care a fost trecut și acesta pe numele soției, încă din timpul vieții. De asemenea, fostul primar deține câteva terenuri în județul Argeș, pentru care s-a și luptat în instanță mai mulți ani, iar acestea au fost trecute și ele pe numele Oanei Lis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...