Viktor Orban, de nerecunoscut. Imaginea care a stârnit zeci de mii de reacții. „Ca un moș fără adăpost”

Anca Manolica 01.09.2022, 21:02
Viktor Orban, de nerecunoscut. Imaginea care a stârnit zeci de mii de reacții. „Ca un moș fără adăpost”

Viktor Orban a postat o fotografie joi, 1 septembrie, pe pagina sa de Facebook, care a devenit, în doar câteva ore, virală pe toate rețelele sociale. Acesta este total schimbat față de cum era cunoscut de publicul larg. Cu părul alb și barba mare, fotografia premierului Ungariei a stârnit incredibil de multe reacții, în doar câteva ore.

O imagine cu Viktor Orban a stârnit zeci de mii de reacții în mediul online

Noua schimbare de look a premierului Ungariei, Viktor Orban, a stârnit un val mare de reacții în mediul online. În cea mai recentă fotografie postată de acesta pe contul său de Facebook, el apare cu o înfățișare neobișnuită pentru felul cum era cunoscut de opinia publică.

Viktor Orban apare îmbrăcat cu o cămașă în stil hawaiian și are o barbă albă, în timp ce stă la masă și ține un ziar de sport în mână. În descrierea imaginii stă scris: „S-a sunat. Pauza s-a terminat”. Revenirea demnitarului la Budapesta coincide cu reînceperea anului școlar.

„A stat săptămâni întregi în vest, fără electricitate, apă, gaz, săpun”

În doar câteva ore de la publicarea fotografiei pe pagina de Facebook, postarea a adunat 50.000 de mii de reacții și mai bine de 8.500 de comentarii din partea internauților. Apariția inedită a prim-ministrului maghiar a stârnit amuzamentul celor mai mulți dintre utilizatori, care l-au ironizat în multe feluri. Iată doar câteva dintre comentariile venite:

  •  „Am crezut că este un meme!” 
  • „Arătăm foarte bine domnule premier! Bine ați revenit acasă!”
  •  „Am crezut că e doar toamnă dar nu credeam că vine Moșul în septembrie”.
  •  „Arată destul de bine! Acum poți să provoci și mai mult opoziția!”
  •  „Arată ca un Moș fără adăpost pentru că a stat săptămâni întregi în vest, după cum știm, fără electricitate, fără apă, gaz, fără săpun!”
  • „Cred că și cu barbă arată bine. Bine ai revenit, adevăratule căpitan! Țara e pe mâini bune!”
  • „Cei care critica aspectul lui sunt, fără excepție ca Mr. Universe sau Miss World, din câte văd eu. Felicitări pentru autocritica la nivel înalt”.
Imaginea lui Viktor Orban care a stârnit un val mare de reacții în mediul online
Imaginea lui Viktor Orban care a stârnit un val mare de reacții în mediul online

Și un analist politic a lăsat un comentariu la postarea premierului Viktor Orban. Acesta a a afirmat că întoarcerea la muncă a prim-minstrului coincide cu începerea anului școlar, potrivit publicației Magyar Nemzet.

De altfel, în sursa anterior citată au apărut constant informații cu privire la acțiunile premierului. S-a scris despre actuala vacanță din Croația, problemele cu ambarcațiunea sa și întâlnirea cu președintele Zoran Milanovic la cină.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...