VIDEO

Viktor Orban a făcut „valuri” la meciul lui Sepsi. Liderul de la Budapesta, aplaudat de fanii din Sfântu Gheorghe. „Ria, Ria, Ungaria!” – VIDEO & FOTO

Sorin Barbu 21.07.2022, 22:11

Meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar din Europa Conference League, a avut un oaspete de seamă. Premierul guvernului Ungariei și-a pus la gât fularul formației din România și i-a încurajat pe jucătorii lui Cristiano Bergodi. Angajații din serviciul de pază i-au controlat pe jurnaliști și le-au cerut să le arate chiar și aparatura.

Viktor Orban, cu fularul la gât la meciul lui Sepsi. Premierul Ungariei a fost foarte bine primit la Sfântu Gheorghe

Viktor Orban și-a găsit timp, chiar și în timpul acestei perioade foarte tensionate, să vină la un meci de fotbal. Nu în Ungaria, țara în care conduce guvernul, ci în România. Premierul maghiar a apărut la stadionul din Sfântu Gheorghe la meciul dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana, din turul 2 preliminar din Europa Conference League. Avea la gât fularul formației care a câștigat cupa și supercupa României și a fost întâmpinat în intrarea în stadion de Laszlo Diosegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe.

Jurnaliștii de la meci spun că după apariția oficialului de la Budapesta au fost controlați foarte bine, iar angajații din serviciul de pază le-au cerut să le arate inclusiv aparatura video și foto.

Premierul maghiar a fost foarte interesat de meci și i-a cerut gazdei să-i dea informații. A fost bine primit pe stadion, iar la un moment dat jurnaliștii l-au văzut ridicându-se cu suporterii care își încurajau favoriții. Pe contul de instagram al conducătorului guvernului de la Budapesta au apărut chiar imagini de la acest eveniment. Pe fundal se aud încurajări în limba maghiară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orbán Viktor (@orbanviktor)

Gsp.ro scrie că la acest meci a ajuns și Ministrul Sportului din guvernul României: Eduard Novak.

Patronul lui Sepsi „a votat” cu Viktor Orban

În luna aprilie, înaintea alegerilor din Ungaria, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a recunoscut că speră ca partidul lui Viktor Orban să triumfe.

„Așa este, îl susținem, dar nu ne implicăm direct. E normal să ne dorim ca partidul dânsului să ia un nou mandat, mai ales că ajutorul primit de acolo pentru infrastructură nu poate fi negat”, a spus finanțatorul formație Sepsi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orbán Viktor (@orbanviktor)

Nu este prima oră când premierul Ungariei își arată susținerea pentru echipa de fotbal din prima ligă din România. În anul 2017 s-a fotografiat cu tricoul lui Sepsi. Stadionul formației din Sfântu Gheorghe a costat 24 de milioane de euro, iar finanțarea a fost asigurată de guvernul maghiar.

SURSA FOTO: GSP.RO

Urmăriți Impact.ro și pe