Viitorul lui Victor Slav e în pericol. Ce se întâmplă chiar acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Elena Avramescu / 04.09.2020, 12:41
Viitorul lui Victor Slav e în pericol. Ce se întâmplă chiar acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Cariera lui Victor Slav la postul de televiziune Kanal D este pusă sub semnul întrebării, iar asta pentru că patronii turci nu i-au mai oferit un proiect tv de la finalul anului 2019. Astfel, continuitatea lui în calitate de prezentator la acest post tv este incertă.

Viitorul lui Victor Slav e în pericol

Cu toate acestea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu este legat în continuare de trustul Kanal D, chiar dacă numele lui nu se află în grila de toamnă a postului, potrivit informațiilor publicate de libertatea.ro. S-a mai aflat că Victor Slav a ajuns să se întreţină doar din publicitatea obținută de pe reţelele de socializare, pentru că nu mai are un proiect tv care să-i asigure un venit lunar.

„De câteva luni, fostul prezentator TV face bani doar din Instagram, unde are campanii plătite pentru diferite brand-uri. Victor Slav a fost mereu pe placul oficialilor turci, aceștia oferindu-i de fiecare dată câte un proiect mare”, potrivit sursei citate.

Viitorul lui Victor Slav e în pericol
Viitorul lui Victor Slav este incert

Ce se întâmplă chiar acum cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu

La postul Kanal D, Victor Slav a avut pe mână mai multe proiecte, precum  Wowbiz, Vulturii de noapte, Bravo, ai stil şi Îmi place dansul, ultimul show atrăgând cei mai puţini telespectatori. Chiar și așa, prezentatorul a primit promisiuni de la șefii de la Kanal D că dacă rămâne în trust i se vor oferi noi oportunități.

Cu toate acestea, timpul a trecut iar Victor Slav nu a fost cooptat în nicio emisiune a televiziunii, astfel că este posibil ca acesta să fie finalul colaborării dintre cele două părţi.

„Chiar dacă are câteva brand-uri la care face publicitate în mod constant, onorariul lui se învârte în jurul sumei de 2.000 de euro pe lună. O sumă mult mai mică față de cât obțin vedetele de sex feminin din contractele de imagine. Conform surselor din preajma prezentatorului TV, pe vremea când avea emisiune pe post, Victor avea un salariu de 5.000 de euro pe lună, bani la care se adăugau și extra joburile”, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI