Exclusiv. Motivul pentru care Victor Slav nu mai este dorit de nicio televiziune. Nici ca invitat nu-l mai primesc

Redacția IMPACT 26.02.2020, 13:42
Exclusiv. Motivul pentru care Victor Slav nu mai este dorit de nicio televiziune. Nici ca invitat nu-l mai primesc

Dacă Bianca Drăgușanu și-a refăcut viața și e foarte fericită, nu același lucru se poate spune și despre fostul partener al blondinei. Victor Slav a ajuns într-o situație fără precedent, din pricina căreia nu mai este dorit de nicio televiziune de la noi. Vremurile în care acesta cunoștea celebritatea și datorită aparițiilor de pe micul ecran au apus, temporar, pentru el. Cunoscutul bărbat s-a făcut remarcat, inițial, la Dansez pentru tine, de pe PRO TV.

Motivul pentru care Victor Slav nu mai este dorit de nicio televiziune

Victor Slav a avut de dat explicații foarte serioase în fața autorităților, după ce a fost testat pentru consum de droguri. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, cu care acesta are o fetiță, pe Sofia, a fost tras pe dreapta și rezultatele testelor de specialitate au ieșit pozitive pentru substanțe interzise. Incidentul șocant a avut loc primăvara trecută, când vedeta conducea un autoturism Porsche, pe autostrada A1.

Exclusiv. Motivul pentru care Victor Slav nu mai este dorit de nicio televiziune. Nici ca invitat nu-l mai primesc!
Fostul Biancăi Drăgușanu s-a confruntat cu foarte multe refuzuri, din partea televiziunilor de la noi. Nu mai este primit nici în calitate de invitat

Fostul prezentator Kanal D se afla între localitățile Râmnicu Vâlcea și Deva și conducea cu 186 km/h. Polițiștii i-au suspendat pe loc permisul de conducere, iar timp de trei luni, fostul Biancăi a rămas pieton, pentru că nu a mai avut dreptul să conducă. Mai mult, pe numele lui Victor Slav a fost deschis și un dosar penal, pentru consum de droguri la volan. Alături de toate acestea, vedeta a mai avut de achitat și o amendă de 2.900 de lei, aplicată de ofițerii de la Rutieră.

Spre finalul anului trecut, în luna octombrie, Victor Slav s-a confruntat cu un răspuns nefavorabil din partea instanței de judecată, deși spera să își facă dreptate și să fie achitat. În schimb. în mod șocant, s-a aflat și că acesta s-ar putea confrunta și cu pedeapsa cu închisoarea. Plângerea pe care o depusese la Judecătoria Sighișoara i-a fost respinsă fostului prezentator de 39 de ani.

Nici ca invitat nu-l mai primesc pe fostul Biancăi Drăgușanu

În prezent, Victor Slav nu mai este dorit sau ofertat de vreo televiziune din România, tocmai din pricina complicațiilor legale în care s-a văzut implicat. Faptul că a fost prins drogat la volan de către oamenii legii nu l-a ajutat prea mult cu posibilele oferte de muncă. Astfel că, a bătut la ușile diverselor posturi de televiziune, dar nu a mai fost primit nici măcar în calitate de invitat. Mai mult, sursele Impact.ro au aflat, în mod exclusiv, că fostul Biancăi a încercat să își găsească un job, în ultimele șase luni, dar fără succes.

Victor Slav a încercat inclusiv să participe la castingul pentru a prezenta emisiunea Survivor România, de pe Kanal D, dar a fost respins. Mai apoi, a încercat să prezinte show-ul Fan Arena, tot de pe Kanal D, însă șefii turci l-au ales în locul lui pe Cosmin Cernat. Totodată, acesta ar fi bătut chiar și la ușa TVR, dar s-a confruntat cu încă un refuz categoric. În momentul de față, acesta prezintă ocazional evenimente prin țară, fiind solicitat în acest sens, și este în așteptarea unui răspuns oficial din partea magistraților, pentru consum de droguri la volan.

Urmăriți Impact.ro și pe